90

Хриси

преди 2 години

До 100 Алекс По -добре питай Рашков,защо не изиска документацията от разследващия прокурор,и да я изпрати на Европейския съд.Можеш да питаш и Елена Йончева.Толкова сте смешни и жалки.Помията ви така се спече,че прилича на подметка

89

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквате да чуете от нагли престъпници -приятели-престъпна група от 3 души мошеници -Киро,Асен и Спецов.Още ли не сте разбрали или горите от желание да им дадете власт,за да крадат,и да ви лъжат,че са нашите ,,спасители".Да сте чували за други такива печени ,,спасители"-телефонните измамници?

88

Алекс

преди 2 години

Ако подам сигнал по електронната поща за чекмеджето и къщата в Барселона на ББ,дали ще ми обърнат внимание?

87

Дълбоката реформа

преди 2 години

според Кирчо,Кокорчо и дериватите им вероятно се състои в това,те по презумпция да са невинни,каквото и да са нарушили,а другите по презумпция да са виновни,за което няма нужда от доказателства.Учат се от тамадата си юмручко и бясното му куче рашков.

86

Сатир

преди 2 години

Кире, то си е за страх. Големия страх ще настане като разровят идеите за малки кредити от БРР, електрическите файтони, незаконните укази. Бягай в Канада щото тука ще .....!

85

ПроСоТо

преди 2 години

До питанката..нема,нема,споко!..Сички до един и жъ си дадем гласовете за СУПЕРЛЪЖЕЦА ,СУПЕРКРАДЕЦА и СУПЕРИНТРИГАНТА,наричан мило от народа.."Боко Тиквата"..Споко!

84

питанката

преди 2 години

Казуса е ясен даже и на първокласниците, но Кохституционният съд "мъдрува" вече половин година и се носят от девет кладенеца вода, за да се покаже че тоя ке*леш може да гази законите и да прави престъпления, но е недосегаем, защото зад него има Радев и ...Гадно е, но това размотаване трябва да свърши. Дано има поне един грам мозък в хората и да не гласуват за тоя гелосан лъжливец!!!

83

ПроСоТо

преди 2 години

До УБАВЕЦ и още нещо,симпатяго:..-ТИ,като се "преброи",ако изобщо си го направил де,в графата "вероизповедание" какво записа?..-"Християнин"?.."Ишлаам"?.."Юдаизъм"?..Е,по твоята "логика И ТИ ЛИ ТРЯБВАШЕ да чакаш "решението" на Светия Синод?..Ами НЕ!...Ти си ДЕКЛАРИРАЛ вероизповеданието си!..Защото е ТВОЙ ЛИЧЕН ИЗБОР!..Същото и с гражданството на въпросния..Той Е ДЕКЛАРИРАЛ отказа си от канадско гражданство НА ВРЕМЕ,НЕ Е НЕОБХОДИМО някой да го "приеме,или отхвърли"..

82

той нямал страх

преди 2 години

А представяте ли си този да стане министър?

81

Анонимен

преди 2 години

Ще видим конституционния съд, веднъж вече спря реформа на прокуратурата. Ако пак го направят прогнозирам намаляване на населението на България още повече.

80

мен ме е страх

преди 2 години

Тях не ги е страх, но мен ме е страх че тези хаирсъзи може да застанат на джойстика на държавата. Аз оцелях 1996, но този път децата ми може да заминат и те да търсят хляба в чужбина.

79

ПроСоТо

преди 2 години

До УБАВЕЦ...абе симпатяго,в канадското писмо се отбелязва,че КЪМ МОМЕНТА НА ИЗПРАЩАНЕ на справката,Петков не е канадски гражданин...Това НЕ означава,че преди шест месеца Е БИЛ такъв!..Както и не означава,че след шест месеца пак ще си бъде канадски гражданин..Напълно основателно Петков поиска изслушването на специалист по международно право,но..КАК ПУСТО НАШЕНЦИ ДА ДОПУСНАТ некой да знае повече от тех?!

78

УБАВЕЦ

преди 2 години

Тоя не е гражданин на Канада, ама считано от 20 август. Потвърдено и написано черно на бяло от Канадската държава, чрез посолството им. В сертификатът му за освобождаване от гражданство пише същото.За сметка на това през месец МАЙ Кирчо, при встъпване в длъжност, пише СОБСТВЕНОРЪЧНО декларация "че е български граждани И НЕ Е ГРАЖДАНИН НА ДРУГА ДЪРЖАВА и че е запознат, че за невярно деклариране носи наказателна отговорност по чл. 313 НК !!!После прокуратурата и съда му криви !!!

77

ПроСоТо

преди 2 години

Напред,мъже!...Кучетата нека си лаят,Кервана ви ЩЕ върви..

76

Анонимен

преди 2 години

А мен вече ме хвана страх, че вие ще уПраите страната до кокал, чрез системно и показно неспазване на законите!

75

Колю

преди 2 години

До Петю....... Царя нали беше испански гражданин а никой не го......... Неграмотният радевистки тролаж да затъпявоне повтаря опорката, че Сакскобурготски бил с двойно гражданство. Да, ама не радеви неграмотници.

74

Гацо Бацо

преди 2 години

Само не разбрах Радев в опит да уязви депутата от ДПС,кога е попитал Кики преди да подпише декларацията ,като я подписва или след като я е подписал?

73

до 68

преди 2 години

До Продължава Подмяната - Не че сега не е, ПОГЛЕДНЕТЕ !!!!!..........

72

Анонимен

преди 2 години

Империята отвръща на удара ...Петков за 4 месеца беше нужно друго да свършите ,сега те ще те довършат

71

Петю

преди 2 години

Царя нали беше испански гражданин а никой не го разследваха тогава и беше 4 години премиер,какво искат сега от Кирил Петков , явно вече ги е страх и се чудят какво да измислят.