Снимка: БГНЕС

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Още по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase