Снимка: БГНЕС
fallback

Евелин Банев – Брендо е поискал да излежи и трите си присъди у нас, съобщиха от Софийския градски съд. Две от присъдите са издадени от Румъния и Италия.

Oще по темата

В СГС е образувано производство по молба на Брендо с искане тези присъди да приети и признати у нас. Той е приложил и копия от самите присъди.

В България Брендо има присъда от 6 години лишаване от свобода при строг режим на изтърпяване. Той не е бил открит на територията на страната и е обявен за издирване.

Брендо беше задържан в Украйна, като местните съдебни власти са постановили временно задържане под стража за срок то 20 дни. От българска страна е изпратено искане за екстрадиция.

Въпреки предоставените копия от присъдите, към момента българската прокуратура не е получила официални документи от италианска и румънска страна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

питайте го

преди 2 години

да не би да иска и ,,още нещо,,

50

Анонимен

преди 2 години

Постигнаха целта си, да внушат на хората, че няма мърдане...Няма да има осъдени мафиоти и затова си налягайте парцалките. Управление чрез страха на смачкания и изморен от несправедливост българин. Но когато някой се опълчи срещу това, вместо да се обединим, ние вярваме на същите стари престъпници, относно"под вола теле" и предпочитаме да ни мачкат, но да не рискуваме жалкия си битовизъм...

49

Анонимен

преди 2 години

България е рай за престъпници, корупция и мафия...Всичко и всеки се купува. Това не е най-страшното, най-страшното е, че едно общество остава безмълвно и смята, че това не го касае него...С една дума съучастници. Кавито са хората, такива ще бъдат у управляващите, нали сами си ги избираме. Факт, че на някои мозъка толкова им е гипсиран, че са готови наистина да върнат едно управление, което трябва да отговаря за много неща в съда.Иначе говорим за белия свят, ами народа им е друг...

fallback