51

питайте го

преди 2 години

да не би да иска и ,,още нещо,,

50

Анонимен

преди 2 години

Постигнаха целта си, да внушат на хората, че няма мърдане...Няма да има осъдени мафиоти и затова си налягайте парцалките. Управление чрез страха на смачкания и изморен от несправедливост българин. Но когато някой се опълчи срещу това, вместо да се обединим, ние вярваме на същите стари престъпници, относно"под вола теле" и предпочитаме да ни мачкат, но да не рискуваме жалкия си битовизъм...

49

Анонимен

преди 2 години

България е рай за престъпници, корупция и мафия...Всичко и всеки се купува. Това не е най-страшното, най-страшното е, че едно общество остава безмълвно и смята, че това не го касае него...С една дума съучастници. Кавито са хората, такива ще бъдат у управляващите, нали сами си ги избираме. Факт, че на някои мозъка толкова им е гипсиран, че са готови наистина да върнат едно управление, което трябва да отговаря за много неща в съда.Иначе говорим за белия свят, ами народа им е друг...

48

Анонимен

преди 2 години

Естествено ... след точно 3 месеца, ще има перде пред килията и "фалшиви снимки", как се пече на някоя яхта.

47

Моряка

преди 2 години

......чудят......изпуснали.

46

Моряка

преди 2 години

И после- по пътя на братя Глеви,а нашите пак ще се чудат,как да то изпусвали.Уж взели всички мерки,ама.......

45

Хе,хе!

преди 2 години

Е как няма да иска в България ! Та тук той дори няма да лежи в килия ! Ще се води на някакъв адрес с луксозно жилище, ше пише книги и ще прави купони ! А най-вероятно ще има нова самоличност и ще си върти дрогата официално ! Кого лъжете , бе съдии български нещастни ?

44

3M

преди 2 години

До Наздраве!И коя е добрата новина!? Че може престъпника да го върнат у нас и след 6 месеца да го освободят за добро поведение!?

43

Наздраве!

преди 2 години

Ще пия едно бренди за добрата новина.

42

Анонимен

преди 2 години

Като дойде тука и няма да бъде намерен на домашния си адрес,затова му се прибира

41

Анонимен

преди 2 години

Леле, каква изненада!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Тук с пари руските мафиоти си имат няколко партии:ГЕРБ,ВМРО,ИТН,ДПС и БСП.Ще бъде в домашен арест в огромния си имот и след 2 години на свобода

39

Анонимен

преди 2 години

Много ясно ,че иска да бъде съден в БГ.Тук прокуратурата и съда е на мафията на ГЕРБ.Ще го осъдят на 10 години ,след това на домашен арест и след това след 2 години ще е освободен за добро държание и отношение.

38

Ко?

преди 2 години

Сега, Брендо от доста време не е никой в България. Тя е ясна историята кой превзе бизнеса му. Искането на Брендо е ясно - да се опита да си изтъргува свободата срещу едни определени свидетелства срещу душманите му. Но се случи рано ареста му. Все още съдебната система е с чадър над тях. Ама той няма какво да губи. И повярвайте, тепърва ще разказва! Ако оцелее де.

37

hahahahahahaha

преди 2 години

разбира се. всеки иска.

36

Анонимен

преди 2 години

Ама питат ли го какво иска?Концерт по желание ли е това?!

35

Анонимен

преди 2 години

Е как няма да иска тука с пари всичко става. Някой друг ще лежи вместо него.

34

Анонимен

преди 2 години

Запада такива като Божков ги правят опозиционери и противници на властта в Русия.........Путин се е хванал вече за главата от тези западни правозащитници като Божков.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя за пластични хирурзи и нова самоличност не е ли чувал ами ходи да сади трева. С тия пари можеше да си се разхожда на свобода и у нас

32

АнонимеН

преди 2 години

МИТЬО ОЧИТЕ ДОКАТО СЕ ВОДЕШЕ , ЧЕ Е В ЗАТВОРА РЕАЛНО БЕШЕ НА СВОБОДА ПУСНАТ ОТ НАЧАЛНИКА НА ЗАТВОРА ДА СИ ПРАВИ КАКВИ ЛИ НЕ ИЗМИСЛЕНИ ПРОЦЕДУРИ! ТЪЙ, ЧЕ ЗА ТОВА ИСКА ТУК! ТУК ЗАТВОРА ЗА ТОЗИ ЩЕ Е КАТО СПА КУРОРТ!