Снимка: БГНЕС
fallback

Втори ден от визитата на главния прокурор на Европейския съюз Лаура Кьовеши у нас.

Страната ни е първата, която главният прокурор на ЕС посещава, откакто ръководената от нея институция започна да работи на 1 юни.

Oще по темата

Очаква се днес по обед тя да даде първия си брифинг за българските медии.

Вчера посещението ѝ започна от Министерството на правосъдието, където Кьовеши се видя с министъра на правосъдието Янаки Стоилов, а след това и с главния прокурор Иван Гешев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Диана

преди 2 години

До Анонимен20И защо смяташ, че българите искали да махат Гешев? От Гешев пищят само БСП и СИЕ и другите безпартийни престъпници, а те съвсемне са "българите"! Напротив, съвсем нормално е Гешев да смени Кьовеши с невероятно добрата си работа и да ви видим тогава къдем ще се жалвате, жалки парца.ли...

22

Анонимен

преди 2 години

американците от ЦРУ и пионките им от ЕСССР разчистват за следващия си проект който след разрушените социални системи ще разчлени българия. тоя хамерикански мършояд на снимката с тоя унгарска фоцка ли ще ни спасят ние докато се чудим как да вакснем децата си за да идем до гърчия да си топнем гъзягете у мурийенциту и да лежим като льохмани пред капанчетата....

21

Жалко за народа

преди 2 години

Според Кьовеши разследванията на висшите чиновници трябва да приключват бързо. Секуритате също разследваше бързо. Бившата баскетболистка не смята явно, че към бързо трябва да добави и справедливо. Явно "бързо" е достатъчно за европейския стандарт.Няма съвършенна прокуратура, нито напълно справедлива правосъдна система.

fallback