Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Три часа продължи днес разпитът на бизнесмена Светослав Илчовски в рамките на проверката, която прокуратурата започна след неговите твърдения в Комисията по ревизията в 45-ото Народно събрание.

Там той обяви за плащани от него подкупи, фиктивни сделки, рекет над фермери с цените за напояване и борсови манипулации.

Oще по темата
Зърнопроизводителят е бил разпитан като свидетел в Софийската градска прокуратура, каза адвокатката му Галя Гълъбова, предаде БНР.

И тя, и самият Илчовски бяха лаконични - бизнесменът е бил питан за всички твърдения от изслушването си във временната комисия за ревизия на предишното управление.

Част от документите, представени от него на разследващите, са били свързани с действия на собственика на фирма "Градус" Иван Ангелов.

Вчера служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обеща проверка на твърденията на зърнопроизводителя Светослав Илчовски за съществуване на видеозапис на издевателства в ареста над известен бизнесмен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 2 години

Първо ще го използват да накарат Иван Пилето (Норката) да се разприказва и да натопи ББ, който е основната цел на "задачата". Сигурно и В.Божков ще се разприказва. Сетне ще издоят яко земевладелеца от СЗ България и ще го оставят да си гледа 150-хиляди дка земя. Засега не закачат шефа на прокуратурата , в т.ч. и на СпП, където Гешев няколко години се подвизаваше и има пръст в издевателствата над обвиняеми, държани дълго време, докато се спихнат и престанат дабъдат нормални хора.

50

ЕгаСиГлупака

преди 2 години

За този самонадеян и глуповат селски тарикат има два пътя: В ареста или в канавката .Друг път не виждам,защото така не се прави.И най- простия каруцар не вика на магарето си"дий",преди да го е яхнал, а този и госпожа Костинбродска на какво разчитат - не ми е ясно .

49

4epa

преди 2 години

ЩОМ СА НИ ТАКИВА БИЗНЕСМЕНИТЕ - МАНИ ,МАНИ -БЕГАЙ, БЕГАЙ !!!!!!!!!!

fallback