51

Анонимен

преди 2 години

Първо ще го използват да накарат Иван Пилето (Норката) да се разприказва и да натопи ББ, който е основната цел на "задачата". Сигурно и В.Божков ще се разприказва. Сетне ще издоят яко земевладелеца от СЗ България и ще го оставят да си гледа 150-хиляди дка земя. Засега не закачат шефа на прокуратурата , в т.ч. и на СпП, където Гешев няколко години се подвизаваше и има пръст в издевателствата над обвиняеми, държани дълго време, докато се спихнат и престанат дабъдат нормални хора.

50

ЕгаСиГлупака

преди 2 години

За този самонадеян и глуповат селски тарикат има два пътя: В ареста или в канавката .Друг път не виждам,защото така не се прави.И най- простия каруцар не вика на магарето си"дий",преди да го е яхнал, а този и госпожа Костинбродска на какво разчитат - не ми е ясно .

49

4epa

преди 2 години

ЩОМ СА НИ ТАКИВА БИЗНЕСМЕНИТЕ - МАНИ ,МАНИ -БЕГАЙ, БЕГАЙ !!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

За този земевладелец е достатъчно да се проверят съдебните процеси в червенобрежки районен съд и плевенския окр. съд и ще се разбере начина, по който е изкупувал наследствени земи на по 8 пъти по-ниски цени. Иначе няма как да се закупят 100 хил. дка за толкова кратко време. Ще се открият и тези, които го посочиха с пръст да стане милионер, както и лицата от силовите институции в Червен бряг и най-вече Плевен, които стояха зад него. Те и сега са в тях, така че Гешев може много бързо да ги открие

47

северозапад

преди 2 години

До баба мара - Може и да е дрогирано момчето ,но иначе по рождение си е малко улаво когато на него му изнася.Този път зърнара се насади на пачи яйца.

46

Анонимен

преди 2 години

Горканчо , двамата така се обатачиха в обесненията си , че то направо смешо.

45

Анонимен

преди 2 години

Завалията...Да не си земевладелец в Северозапада.Мъка...

44

Tangra

преди 2 години

Всеки може да е буквояд и да оправдае дори очевидно убийство. Нашия съд е буквояд когато си поиска. Затова няма нито едно знаково дело. Ще осъдят пилишкарите, ама не и някой

43

Гражданин

преди 2 години

До всеки ден е схема. Викаш не ти трябват доказателства. Просто така да изправим Боко и сие до стената и да ги разстреляме - като на 10.9.1944.

42

Хехе

преди 2 години

Симпатягата е бизнес-мутра,достойна за партията на Кюстендилската.

41

всеки ден е схема

преди 2 години

До Анонименна нас не ни трябва доказуем факта да разберем схемата на бойкои белотаджиитетова ни стигасега се сещаме откъде са кюлчетата, пачките и къщите за гостии ферми за норки с 3 хил. лева годишна печалба

40

Анонимен

преди 2 години

Този Убавец ще стане пишман, че се върза на игрите на Манолова.Сега прокуратура и данъчна полиция ще го скъсат от разследване.И всички като него ще трябва да спрат с мушенгиите. Ако наистина е бил решил да емигрира,ще е най-добре,защото за него бизнес партньори в България няма вече.

39

Анонимен

преди 2 години

Тия *** са го наобиколили като някакви пиявици. Чудно защо не наобикаляха така ББ след всеки скандал...

38

до Тенчо

преди 2 години

АКо си на него ще лъжеш ли ? Щото за лъжата веднага ще си плати пре-- скъпо... така че нормално мислещ човек надали ще си прави харакири .

37

Анонимен

преди 2 години

Поне един доказуем факт излезе ли? Че показното идва в повече.

36

Тенчо Тенчов

преди 2 години

Шансовете тоя да лъже са фифти/фифти.

35

Диана

преди 2 години

До Анонимен30Вечно да копираш нещо БСП! Видя от Навални за голия цар и го мушна тук, ама...нещо не пасва! Няма никакви царе тук, а корупция и мръсотия, създадена с прехода на БСП!

34

Анонимен

преди 2 години

Ако за изнудване няма давност, то тогава защо има давност за реално фалиране на държавата? Някакси неестествено е някой да може да се оплаче 5 г след като го карали да плаща занижено, а да не можеш да съдиш ония дето фалираха цяла държава! И аз искам наказание, ама за всички! Иначе е нашите срещу вашите, а на края всички са срещу народа!

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕ как бе гешефтуров обеща да разследва.

32

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука кое какво е, искам веднъж за винаги да се изкарат досиетата на старите комунисти! Ако Бойко е виновен да си плаща! Но никой не плати за срива на банките, за предприятията дето ги продадоха за 1 лев! Никой! Още носим гадостите от онова време. А децата на крадците започнаха да се връщат в България на бял кон като спасители! Ей това трябва да спре!