Снимка: BulgariaOnAir
fallback

Близките на убития Георги Игнатов в Борисовата градина определиха оправдателната присъда и решението на съда като абсурдни.

"Става въпрос за много груба правна грешка за тълкуване на доказателствата. Предостатъчно доказателства има, че Йоан Матев е убиецът. След 6 години да нямаме осъден за убийство в центъра на София на обяд. При положение, че едно от косвените доказателства е - той в 11:43 е засечен в клетката на телефонните оператори точно на тази пейка и след това на записи се вижда как той идва точно от тази посока и тръгва да бяга нагоре", заявиха те пред BulgariaOnAir.

Вчера Софийският градски съд оправда Матев за убийството на 15-годишния Георги на 2 юни 2015 година. И семейството и държавното обвинение обявиха, че ще обжалват присъдата.

В залата вчера Матев обяви, че няма нищо общо с убийството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 3 години

Намериха ножа, но нямало кръв след 2 години??? Хората след 20 години откриват ДНК! И още - къде са спали разследващите полицаи да не намерят този нож, той е бил наблизо???

70

Анонимен

преди 3 години

Родителите на убиеца Матев са платили каквото и на когото трябва. Няма нищо абсурдно за българския съд!

69

Мало пищтова

преди 3 години

Тоя Матев лие какъв ли е да го пуснат като няма доказателства ще си намери майстора навън.Все пък няма доказателства за някои а за други има като открадне една кокошка.После се питате защо става саморазправа .Ами другари през Живково време имаше доказателство за всичко пък сега е демокрация и няма доказателства за нищо.После що пробили някои като влязал във вкъщи или открадне еми за това понеже сте некадърни да затворите един престъпник и да го държите докато изгние.Опс тогава ще бъде помилван

fallback