71

Анонимен

преди 3 години

Намериха ножа, но нямало кръв след 2 години??? Хората след 20 години откриват ДНК! И още - къде са спали разследващите полицаи да не намерят този нож, той е бил наблизо???

70

Анонимен

преди 3 години

Родителите на убиеца Матев са платили каквото и на когото трябва. Няма нищо абсурдно за българския съд!

69

Мало пищтова

преди 3 години

Тоя Матев лие какъв ли е да го пуснат като няма доказателства ще си намери майстора навън.Все пък няма доказателства за някои а за други има като открадне една кокошка.После се питате защо става саморазправа .Ами другари през Живково време имаше доказателство за всичко пък сега е демокрация и няма доказателства за нищо.После що пробили някои като влязал във вкъщи или открадне еми за това понеже сте некадърни да затворите един престъпник и да го държите докато изгние.Опс тогава ще бъде помилван

68

Google maps

преди 3 години

Абе,разбирачите...как ще ви засекат на коя пейка седите по антената на оператора???Вие,добре ли сте?

67

гого

преди 3 години

До Иванчевакакво намесвате тази крадлива пастърма с това убийство?подхвърлилии полицаите 60000 евро.да бе да! пред камерите на телевизиите.интересното е накъде отиваше с тези пари?

66

Анонимен

преди 3 години

До До Стара пушкаДано да не те изтрият сега, като им каза истината!

65

До Стара пушка

преди 3 години

Тука демокрацията няма нищо общо, живял съм в Западна демокрация и там контрола е невероятен, всеки си върши работата, а тука олигарсите, който ограбиха България си направиха съдебната система да не работи, за да не рискуват да попаднат на топло и да не могат да се радват на откраднатите си пари. Всеки закон има вратички, всеки може да бъде купен, каква справедливост искаш. Тук няма демокрация.

64

Анонимен

преди 3 години

Това не е груба грешка, това си е умишлено затваряне на очите на съда. Правят се на хахави, че нямат убедителни доказателства, вероятно срещу много пари.

63

Анонимен

преди 3 години

Щом съдът не работи, да го съди тълпата навън. Но българите за съжаление нямат такива традиции, пречи им индивидуалузмът. Да видиш после и съдебните заседатели как ще мислят повече преди да отсъждат. Обществото е свободно да превъзпитава с всички средства самозабравилите се институции и техните представители, които всъщност работят за обществото.

62

Лулчева е смела

преди 3 години

Не знам дали има по-смел човек от Лулчева.Дори и Хитлер има право на защита!У нас нулираха Народния съд. Но в Нюрнберг съдът беше също толкова формален и предрешен!

61

За Лулчева

преди 3 години

Да, наистина - мислите я за безсъвестна, че защитава "убиец".Дано не ви се наложи да я наемате.

60

До 65

преди 3 години

Нима ти си безпогрешен?! Нима не си карал никога с превишена скорост, не си минавал на жълто или червено, не си засичал?!Всеки ден преди да се кача на колата се моля да не стана убиец.Но никога не съм сигурен, че това няма да се случи!Живота може да ни поднесе и други изненади и изкушения.Може да не убиеш за 20 лева, но за 20 милиона?! - знал ли?!

59

отговор на 65

преди 3 години

Не ме е срам - това е законът.Станалото - станало! Мъртвият не можем да съживим със справедливост.Защо да се затрива още един млад живот? Защо?!Кой сте вие че давате присъди - кой сте вие да казвате кой заслужава да живее?! Щом Господ го е създал, значи заслужава!

58

Невинен до

преди 3 години

Всеки е невинен до доказване на противното!Щом не са те хванали, не си убиец, не си крадец!Дори и да са те хванали - пак не си! До доказване на вината, по най категоричен и недвусмислен начин!

57

Иванчева

преди 3 години

Сигурно много хора вярват че Иванчева е виновна.А всъщност парите които полицаите броиха 2 часа са измислени.Тя изобщо не е взимала пари.Аз й вярвам - тя е невинна. Полицаите й подхвърлят парите. Някой я е натопил! Жалко! Бойко стои зад всичко! Той е в дъното на всички злини!И комунистите разбира се!

56

Анонимен

преди 3 години

До Стара пушкаЩо триеш, какво невярно написах?Изказах си свободно мнението - това е ПСЕВДОдемокрация, градена по уродлив съветско-олигархичен имперски образец!

55

Анонимен

преди 3 години

До Стара пушка.

54

Йоан Невинен

преди 3 години

Йоан е невинен - решението на съда трябва да се уважава!Толкоз!Вярно - може всички свидетели да са обработени, да са заплашени- косвено с въпроса "Ама сигурен ли си?! Ако не си - невинен ще влезе в затвора?!" Вие бихте ли издържали... Или ще кажете - Не съм сигурен просто ми прилича... Нека да е свободен. Момчето е красиво, младо - заслужава да живее! Дори да е сгрешил.Ако някой е убедил брат му да се откаже от показания, това е... майка им!!

53

Пъдпъдък

преди 3 години

Хммм

52

Анонимен

преди 3 години

Да не забравяме как убиецът се яви с шапка с надпис Россия на съдебното заседание...Кой смее да осъди такъв ХЕРОЙ??Кой съдия?