Снимка: Pixabey
fallback

Районният съд в Стара Загора потвърди днес глоба за превишена скорост в размер на 1150 лева, наложена с електронен фиш на 32-годишен мъж от София. Извършеното нарушение - превишаване на скоростта, е установено и заснето с мобилна радарна система.

Приложеният по делото снимков материал удостоверява, че на 3 юли миналата година в участък от магистрала "Тракия", попадащ в територията на област Стара Загора, водачът е управлявал автомобила си в посока към Бургас със скорост 245 км/ч при разрешена максимална скорост от 140 км/час, пише "24 часа".

Делото е образувано в съда по жалба на провинилия се мъж и решено, след като събедният състав се е запознал с цялата административно-наказателна преписка за констатираното нарушение на Закона за движение по пътищата.

Решението на Районния съд в Стара Загора подлежи на касационно обжалване в 14-дневен срок пред Административния съд в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 3 години

Щом колата му може да вдигне 245, значи тая глоба е малка. Сигурно обслужването на колата му е по-скъпо.

31

Анонимен

преди 3 години

Цитат на предишен: 2 - След като за пръв път са сложили ограничения през 73-a, в САЩ отчитат 3-4 пъти по-малко жертви на пътя.Демек - представи си - вместо 40 000 души на година, са щели да умират по 120-160 000.Това е пример за грешно разсъждение. Къде е доказателството, че ако не бяха поставили ограниченията на скоростта, броя на жертвите нямаше да падне примерно 10 пъти, а не само 4 пъти, пада заради по-модерните коли?

30

Анонимен

преди 3 години

За който твърди как не било опасно, ами след като има хора които когато караш с 190-200 те издухват на магистралата и то така, че нямаш време за реакция, а замръзваш и те те минават отдясно, кое не е опасното пак да питам?

fallback