Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Софийският градски съд остави в ареста Кристиан Николов, подсъдим за смъртта на журналиста Милен Цветков, съобщиха от пресцентъра на Съда.

Oще по темата
В рамките на съдебното заседание подсъдимият е поискал по-лека мярка и е уверил, че няма да се укрие и да извърши друго престъпление. Той е изразил и съболезнования на близките и семейството на Милен Цветков. Въпреки това решението на съда е той да остане в ареста.

"Искам да изкажа моите искрени съболезнования към близките и семейството на Милен Цветков. Не мога да си представя какво им е, когато се връщат към случилото се“, каза в залата 22-годишният Николов.

Подробности за катастрофата в залата чуха сестрата на журналиста и майката на детето му. Третият пътник в колата–убиец – Георги, не се яви на разпит, тъй като е в чужбина.

Както е известно инцидентът, при който загина известният журналист Милен Цветков, се случи 19 април 2020 година. Тогава джип, управляван от Кристиан Николов, се удари в спрелия на червен светофар автомобил на Цветков.

Според обвинението Николов е карал с превишена скорост и под влиянието на наркотични вещества.

Още за делото вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

СТАР КАДИЯ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ СЪД НАЙ ХУМАННИЯТ В СВЕТА! МИЛЕН ЦВЕТКОВ САМ СИ Е ВИНОВЕН ЗАЩОТО Е БИЛ ТОЧНО ПО ТОВА ВРЕМЕ И ТОЧНО НА ТОВА МЯСТО.СВОБОДА ЗА УБИЙЦИТЕ ПО ПЪТИЩАТА !!!

35

Unknown

преди 3 години

Н.А.Р.К.О.М.А.Н.И. всички сте за затвора..

34

време е

преди 3 години

за кауша-стига с тия усуквания

fallback