Снимка: БГНЕС

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес бе разпитана приятелката на подсъдимия Кристиан Николов - Симона Цанкова.

Пред съда Симона разказа, че в деня преди фаталната катастрофа, е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. Отишли там с компания, но полицаи ги видели, предаде БНТ.

Още по темата

Обяснили им, че събранията на открито са забранени заради пандемията и им съставили актове. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиан и продължил до след полунощ. Всички употребявали алкохол.

След като изпил пореден шот, Кристиан споделил на Симона, че се почувствал странно. След това пил специален чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии. В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгнали на разходка.

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не видяла.

Цанкова твърди още, че след удара видяла, че Кристиан се опитвал да помогне на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане. Твърди, че само един път преди години видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало.

Коментари Напиши коментар

105

Анонимен

преди 1 седмица

Пил "специален чай" и се намазал с крем, които ползвал по време на "сесии". Какви са тия сесии, бе? Какви са тия чайове и кремове със сума ти наркотици в тях? Кристианчо и женицата му взеха съдиите за мезе.

104

Анонимен

преди 1 седмица

На видеото се вижда, че никой не е правил изкуствено дишане, тая наркоманка как е видяла зад ъгъла с рентгеновите си очи, че Кристиян го спасява, нещастница пълна.
На записа няма жена, и се вижда че има поне двама охранители...първият идва от дясно от мола, а вторият от ляво. И те с още един човек го извлачват до оградата. Определено Милен не може да ходи. Нищо че е изправен, защото го държат.
Толкова ми е жал за него. Тоя *** да го убие на Великден. Тежка загуба за всеки.

103

Анонимен

преди 1 седмица

Пожелавам на Кристиян да е предумишлено, и да излезе от затвора на годините на Милен Цветков, когато го уби.