Снимка: БСП Пловдив

Десислава Йорданова, която е дъщеря на червения депутат доц. Георги Йорданов от Пловдив,  няма завършена степен "бакалавър". Тя е използвала умишлено неистински документи, но няма да понесе отговорност за действията си заради изтекла давност. Това съобщи Нова телевизия, позовавайки се наблюдаващия прокурор по случая.

Още по темата

Става ясно, че по време на разследването Йорданова, която е шеф на партийната организация в район "Западен", се е опитала да си извади диплома за "бакалавър" от филиала на ПУ "Паисий Хилендарски" в Кърджали. Оттам са отговорили на Нова тв, че такава студентка никога не са имали и тя не е завършила никаква специалност във ВУЗ-а.

Йорданова обаче два пъти е ходила до филиала в Кърджали, за да поиска копие на диплома, каквато неколкократно от ръководството й обяснили, че не съществува.

От Нова тв припомнят, че е анулирана и магистърската диплома на Йорданова от Медицинския университет в Пловдив, независимо, че там е издържала всички изпити за специалността "здравен мениджмънт". Заради липса на необходимия образователен ценз тя бе отстранена и от длъжността си в община "Родопи".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase