136

Анонимен

преди 3 години

Дали има , дали няма ,по -интересното е ,че не и е минал номера с фалшивата диплома. А още по-интересно ще е да получи някакво наказание и да полежи в затвора !

135

Антикомунист

преди 3 години

Тази грозотия има ли основно!??

134

Анонимен

преди 3 години

Не ми е ясно защо някои си я защитават така усърдно ,тая никаквица !? Не стига ,че е заемала работно място , където стойностен Човек щеше да работи ,ами и ще я изкарат вода ненапита !?

133

Анонимен

преди 3 години

Този дето пита дали пожарникар може да е премиер да знае,че щом положил изпит за влиянието на войнишката униформа в червената армия може да започне 1 работен ден като премиер и то ДА НЕ СИ РАБОТИЛ НИКЪДЕ НИЩО ДО НАВЪРШВАНЕ НА 41 ГОДИНИ! ЕЕЕЕ ЗАБРАВИХ ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ С МОЙТЕ ДАНЪЦИ Е ПОЖИВЯЛ НЯКОЛКО ГОДИНИ В ЛОНДОН, ДА УЧИ !

132

Дедо

преди 3 години

Трудно е и за тях вече. Едно време партийния секретар само ще каже "дайте една диплома на нашто момиче" и всичко приключва. Сега пари, врътки, вътрешни хора и накрая пак кьор фишек!

131

Анонимен

преди 3 години

"Даже не пише, че е подала неистински документ."Пише. Кандидаствала е за здравен мениджмънт, даже на изпити се е явявала, а това няма как да стане без да подаде документи, че има ценз за да кандидатства.Кефи как червените по рефлекс реагирате.------Напротив, ти реагираш по рефлекс.Подала е документи, че има ценз и не пиша, че тези документи са били неистински

130

KALINKA

преди 3 години

Държава пълна с Калинни, от най ниско до най високо ниво.Калинки ни управляват и Калинки ни мачкат. С купени дипломи и без дипломи е все едно...

129

emigrant

преди 3 години

Кажи му комунист и повече не го закачай!!

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126За политици, ще се налказва по съкратена процедура ... нема го мислиме много-много и е има яко бой!

127

Анонимен

преди 3 години

До 127Нима иска да ми кажеш, че ако едния е измамник, това автоматично оневинява всички други измамници? Защото така звучи.

126

Смях

преди 3 години

Щерката това на снимката ли е? Отдалече си личи, че е депутатска.

125

Анонимен

преди 3 години

Тези , които защитавате крадците , лъжците и мошениците не заслужавате нищо добро ! Жалки същества сте , кухи *** . Не винете Прокуратурата ! Тази калинка , малинка и такива като нея , ще си получат заслуженото !

124

Истината

преди 3 години

А диплома за пожарникар достатъчна ли е за да станеш м-р председател?

123

Анонимен

преди 3 години

Червени гнycaри... Плъхoве по душа.

122

Додо

преди 3 години

Комуниста, ако не може да открадне кашкавал, като втори вариант е да излъже. Естествено, плоски лъжи, защото по дефиниция комуниста не е умен. Напротив!

121

Анонимен

преди 3 години

Това са комунистите.Винаги си присвояват нещо.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Даже не пише, че е подала неистински документ."Пише. Кандидаствала е за здравен мениджмънт, даже на изпити се е явявала, а това няма как да стане без да подаде документи, че има ценз за да кандидатства.Кефи как червените по рефлекс реагирате.

119

Анонимен

преди 3 години

Чаааакай, чаааакай, нали ГЕРБ бяха тия с подкупите, далаверите и фалшивите неща.Какво е това БСП? ***, това не може да е вярно! И разследванията на ОЛАФ не могат да са верни!

118

Анонимен

преди 3 години

Всички провинили се трябва да бъдат осъждани строго и да си изтърпяват наказанията докрай !------- Хубаво, но провиненията първо трябва да се докажат. А пък аз не виждам никъде доказателства. Даже не пише, че е подала неистински документ.

117

Идиот

преди 3 години

Редактора на Dnes.bg Ващаа мааайкка гнуснна. Затворр да вас трябва .А на "Гербарската" телевизия NOVAtv. "Време ви е да си ходите на село ..