fallback

Общ преглед
Бийтбокс изпълнителят Александър Деянов – Скилър отиде с багажа си пред ареста ”М-р Г. Векилски”.

Той отказа да плати наложената му гаранция в знак на протест и поиска да влезе в ареста.
Oще по темата


Скилър и сестра му певицата ЛиЛана са с обвинения за злоупотреби с европари.

Според него обаче обвиненията са несправедливи.

Първоначално му беше наложена гаранция в размер на 100 000 лв., но след това съдът я намали наполовина до 50 000 лв.

„Категорично отказвам да се снижа, докато бурята отмине, особено когато истината и документите са на моя страна, а съвестта ми е чиста. Благодаря за предложената финансова подкрепа на всички приятели, които подадоха ръка, но аз вярвам, че има голям брой хора, които наистина имат нужда от дарения и за това не мога да приема предложената ми помощ. Получих възможно най-ценното от всички близки и познати - вашата подкрепа. Вярвам, че това ще свърши съвсем скоро, ще има справедливост и ще си върна естествения ритъм на моя живот“, написа той в социалната мрежа Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

sds

преди 3 години

И въобще схемата и при ЛиЛана и братчето е една и съща. Купуват някакви евтини програми , представят ги за свои иновации и теглят евро милиони. Надявам се , че ще им бъде разкрита шашмата и ще си понест послефствията . Скилър е усвоил към 250 000 лв , нека да покаже къде са вложени тези пари .С таткото стана много нагъл , вместо да се срамува , че е възпитал една държанка.

38

Оги

преди 3 години

Този е взел половин милион за бийтбокс програма. В интернет има безплатни такива програми и платени до 1000 лв. Има късмет , че по някаква причина е спряно финансирането и програмата не е завършена , защото тогава щеше да блесне , че стойността на програмата е не повече от 1000 лв. , но са усвоили 500 000 лв . И това ако не е пладнешки грабеж. ЛиЛана разбира се , че е уредила на братчето си този проект.

37

Анонимен

преди 3 години

И тоя почна с цирковете, точно като зет му (или там какъвто му се пада мъжът на сестра му).

fallback