39

sds

преди 3 години

И въобще схемата и при ЛиЛана и братчето е една и съща. Купуват някакви евтини програми , представят ги за свои иновации и теглят евро милиони. Надявам се , че ще им бъде разкрита шашмата и ще си понест послефствията . Скилър е усвоил към 250 000 лв , нека да покаже къде са вложени тези пари .С таткото стана много нагъл , вместо да се срамува , че е възпитал една държанка.

38

Оги

преди 3 години

Този е взел половин милион за бийтбокс програма. В интернет има безплатни такива програми и платени до 1000 лв. Има късмет , че по някаква причина е спряно финансирането и програмата не е завършена , защото тогава щеше да блесне , че стойността на програмата е не повече от 1000 лв. , но са усвоили 500 000 лв . И това ако не е пладнешки грабеж. ЛиЛана разбира се , че е уредила на братчето си този проект.

37

Анонимен

преди 3 години

И тоя почна с цирковете, точно като зет му (или там какъвто му се пада мъжът на сестра му).

36

Анонимен

преди 3 години

А виж ти. Околна Божков само ангелчета и не крадци.

35

сминдух енд чесън

преди 3 години

Незнам сестра му как е уплашила служителите на АПИ ,цяла България видя изпънатия шеф на въпросната агенция пред Борисов да тръпне в очакване гнева му да го подмине,и забележете без да е виновен.

34

Анонимен

преди 3 години

С тези невероятни орални умения ще стане звезда в затвора. Ще свири с уста на затворниците.

33

Анонимен

преди 3 години

Баща им ги е научил на медийни мурафети. Крушата не пада по-далече от дървото. Прави се на телевизионен врач като врачка.

32

Анонимен

преди 3 години

Ще им хареса в затвора. Истинските рапъри трябва да минат през школата на затвора.

31

все

преди 3 години

да си стоим снижени и послушни, че като те посочат - 7-8 месеца в ареста без проблем да те държат без присъда. Все едно си сериен убиец и обществена заплаха номер 1.

30

Анонимен

преди 3 години

Нямаше да е зле да направи и едно демо на платформата за близо половин милион за скречове, или там каквото е пръцкането с уста, което практикува.

29

ivailo

преди 3 години

Мъжко момче ! Бог да му дава сили и търпение, за да премине през това изпитание !

28

п.р.

преди 3 години

Този адвокат е известен с цирковете си заедно с Бабикян и Сашо Еконта. Тези хора са добре платени от мафиотите, които напуснаха България и се крият в страни, които нямат договорка с България за връщане на мафиоти.

27

До 77888

преди 3 години

Ти откъде знаеш Каквоо има и К'во няма?От бийтбоксърството( понеже е най добрия на балканите) се вади доволно.освен това с баща професор надали ще умира от глад и без евросубсидиите.

26

Анонимен

преди 3 години

Най вероятно е съдружник във фирмата на кака си и изобщо не знае кви се вършат там.Всички решения ги взима каката.

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя защо не си крие лицето?? Както е нормално когато влизаш в кауша!! Всички обикновенно си крият лицата

24

77888

преди 3 години

Скилърчо няма 1 работен ден мамин златен, сега ще има и бой и йебанье в ареста.

23

Иван

преди 3 години

Не мога да разбера, за какво претендира този. За това, че семейно нямат нищо общо с Черепа ли? Смях. Нали пишеше, че е взимал евро субсидии - това вярно ли е? То така се взимат евро субсидии в България - честно и почтено. Хората в земедението и иновациите не могат да се доберат, но той с бубучкането с уста взел. Честни, та честни цялото семейство.

22

Анонимен

преди 3 години

За сестрата не знам ,но момчета ми се вижда ,че няма на идея за кво става дума.

21

Анонимен

преди 3 години

Tова трябваше де сториш когато ти искаха 100 000, за да имаш в аванс 100К плюс компенсация на всичките ти матерялни и марални щети.Еех бизнес, бизнес безинес, учи учи и пак учи а то ем немое ем пита

20

Анонимен

преди 3 години

Бойко никого не е подпукал има си прокуратура хем прости хем коментират