Снимка: БГНЕС
fallback

Апелативният специализиран съд потвърди постоянния арест на певицата Лиляна Деянова (ЛиЛана) и съдружника ѝ Мартин Димитров, обвинени за участие в организирана престъпна група за незаконно усвояване на средства европейската програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Съдът намали наполовина паричната гаранция на третия обвиняем - братът на Деянова- Александър.

Oще по темата

Той остава на свобода, а паричната му гаранция от 100 000 лева беше намалена на 50 00 лева.

Според двама от тримата апелативни съдии, от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че тримата са извършили престъпленията, за които са обвинени. На обратното мнение беше третият член на състав - съдия Даниела Росенова, според която такива доказателства няма.

Определението на Апелативния специализиран съд е окончателно и не подлежи на обжалане, съобщават от интситуцията.

На 27 април Специализираният наказателен съд остави в ареста Деянова и Димитров, а братът на Деянова - бийтбоксърът Александър Деянов - SkilleR беше пуснат под гаранция от 100 000 лева.

На 29-и от офиса на фирмата им бяха иззети апаратура и документи. Съдебно-техническа експертиза ще установява дали с тази апаратура е можело да се извършва незаконно подслушване и проследяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 3 години

Има ли асансьор в хола? Не! Има ли тераса са без пари? Не! Има ли собствен жилищен блок с наематели?Не!Ами за какво я гонят? Пишела или пишкала по софтуер, ми те на всички там са им софт, няма един хард!Единствено ме смущава начина по който я третират, защото така може всеки да подгонят дори и да няма, като тази кака понятие! Тя ще се научи, но ще бъде стара и грозна!6

30

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа на тия, дето викат, че Лиляна се борела срещу корупцията, че София не е Ню Йорк и как се вика всички се знаем. Цяла София знае тая чия любовница е и, че Божков е олицетворение на корупцията, така че не знам срещу каква корупция се е борела. Борила е дедовия. Ама нищо, добре си е поживяла госпожата, изкарала си е младините на широко, време е да си плати сметката...на дърти години.

29

Анонимен

преди 3 години

Ех, Лиланче, Лиланче, преди една година по това време, какво ли си мислела, душке? Живот си си живяла и си вярвала, че приказката ще продължи вечно, защото Черепа е недосегаем, но Видов ден идва за всеки. Човек и добре да живее, все някога го хващат.

fallback