31

Анонимен

преди 3 години

Има ли асансьор в хола? Не! Има ли тераса са без пари? Не! Има ли собствен жилищен блок с наематели?Не!Ами за какво я гонят? Пишела или пишкала по софтуер, ми те на всички там са им софт, няма един хард!Единствено ме смущава начина по който я третират, защото така може всеки да подгонят дори и да няма, като тази кака понятие! Тя ще се научи, но ще бъде стара и грозна!6

30

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа на тия, дето викат, че Лиляна се борела срещу корупцията, че София не е Ню Йорк и как се вика всички се знаем. Цяла София знае тая чия любовница е и, че Божков е олицетворение на корупцията, така че не знам срещу каква корупция се е борела. Борила е дедовия. Ама нищо, добре си е поживяла госпожата, изкарала си е младините на широко, време е да си плати сметката...на дърти години.

29

Анонимен

преди 3 години

Ех, Лиланче, Лиланче, преди една година по това време, какво ли си мислела, душке? Живот си си живяла и си вярвала, че приказката ще продължи вечно, защото Черепа е недосегаем, но Видов ден идва за всеки. Човек и добре да живее, все някога го хващат.

28

сминдух енд чесън

преди 3 години

До зомбитата упражняващи се в правопис,на тяхно място може да бъде всеки ,който си мисли , че живее и върши правилните неща , а това изобщо не ми харесва.

27

Анонимен

преди 3 години

Не й се подигравайте, не се е ориентирала към правилния чучур. То и неправилния чучур също я е пълнил под налягане, но... уви, съдба... може да се случи на всеки кифлоч! Бъдете хора, не я разцепвайте от подигравки.

26

Въпросчо

преди 3 години

Тази кифла от кое село е ? И колко декара е изкопала или колко лехи с домати е засадила , че е толкова горещо коментирана ?

25

Хе,хе!

преди 3 години

Ето една отлична възможност за Лилана да заработи в ареста - може да пее на надзирателите всяка вечер , дори после може и да "посвири". Каква добра възможност за работа в криза !

24

Анонимен

преди 3 години

И на котката ми беше ясно, че Лилана е подставено лице на Божков за източване на евросредства. Преди около 2 години в джобса имаше интересна обява за работа, за която се бях залетял да кандидатствам. Нова, просперираща фирма, софтуер за управление на трафика, прекрасен офис...ала-бала. В момента, който потърсих фирмата в Гугъл и видях комбинацията от свързани имена Лилана(основател на фирмата) - Божков...веднага ми стана ясно за какво става дума. Просто дега са погнали Черепа и гонят до дупка.

23

Един там

преди 3 години

Тя като лапала правилната чурка, се е взела много на сериозно ама уви...нищо не е вечно! Даже започнала борба срещу корупцията хахаха

22

До R

преди 3 години

Сигналът го подадоха още докато Цацаров беше главен прокурор.А Гешев изпълнява заповедите на началника си Пeeвски. Наистина настанаха гнусни времена.

21

Един там

преди 3 години

Простата кифла си помислила че е умна и много важна.. Както написах онзи ден че тази я чака килията!

20

Защо ли?

преди 3 години

Защото подадоха сигнал срещу злоупотребите в АПИ. Ето затова са в затвора.

19

Анонимен

преди 3 години

Aрабаджиеви дето оставиха без работа хиляди хора и разбиха хиляди съдби-домашен арест,убиеца от Борисовата градина- домашен арест,дюнерджията дето застреля конкурента си- домашен арест.Какво са направили Лиляна и Мартин та да им искат 100 000 лв гаранция.Атомна бомба ли са взривили?Имат едно недоказано обвинение за източване на средства от ЕС което ще падне във всеки съд в Европа.Сготвиха ги заради това че през 2019 в предаването на Люба Кулезич показаха далаверите свързани с АПИ.

18

R

преди 3 години

До ЛошоКак точно са се опълчили. Дали са доказателства в някой съд или вестник. Или чак като са ги арестували, тогава станаха борци против корупцията. До сега няма нищо, което да е писано от тях за корупция. Ще дадеш ли линк , къде си прочел техен материал срещу корупцията в ТОЛ системата. Интересно какви доказателства са представили.

17

MaйMyната

преди 3 години

Добре ама бегам, че 6% батерията99968

16

Бубето

преди 3 години

Мамунчо прекрасен! Закачам си те...

15

Бубето

преди 3 години

Адвокатът й - Николай Хаджигенов - е завършил НБУ, но за сметка на това е със завидно самочувствие...

14

MaйMyната

преди 3 години

Кажи Буби

13

сминдух енд чесън

преди 3 години

Друго си е да си имаш собствен съд,нещо като асансьор в хола.

12

Бубето

преди 3 години

Мамуната! :)