Снимка: Dnes.bg
fallback

Специализираният наказателен съд разгледа в закрито съдебно заседание жалба на обвиняемия Александър Тумпаров срещу определената му от Специализираната прокуратура мярка за неотклонение „Парична гаранция“ в размер на 1,5 млн. лева.

Oще по темата

Съдът остави без уважение искането на обвиняемия за отмяна на паричната гаранция или за намаляване на размера й, като прие изцяло доводите на прокуратурата за наличие на обосновано предположение той да е извършил престъплението, за което е обвинен - участие в ръководената от Васил Божков организирана престъпна група, създадена с цел избягване плащането на данъци и такси за лотарийни игри.

В съда е представен и приобщен към делото документ за внесена от обвиняемия парична гаранция в размер на 1,5 млн. лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

адвокат Тенев

преди 4 години

Гледайте ги само с каква лекота какви пари плащат,и може да си представите колко са откраднали(заработили) и колко още са скрили... А колко хора,не за парно или наем,дрехи,транспорт и медикаменти нямат,ами нямат и за една шкембе чорба днеска,,,,да не говориме за бездомните които стават все повече и повече....А иначе слушайте сладки приказки за демокрация и закони....

11

Анонимен

преди 4 години

До Закона,В закона никъде не пише, че пари от евросубсидии трябва да се харчат за бентлита, яхти и корумпиране на чиновници...Ако закона се спазваше нямаше да има олигарси и престъпления, а тези които най-често газят закона са политици, полицаи и прокурори...Другия път като постваш тъпотии се замисли предварително...Щом има желание винаги има вратичка...особено когато прокуратурата знае всичко за олигарха.

10

Анонимен

преди 4 години

Дадоха коледор на самолета му,и на другия ден го търсят,правиха превод дълго време и картофи освобождават изпращат документите е много съвпадения

fallback