12

адвокат Тенев

преди 4 години

Гледайте ги само с каква лекота какви пари плащат,и може да си представите колко са откраднали(заработили) и колко още са скрили... А колко хора,не за парно или наем,дрехи,транспорт и медикаменти нямат,ами нямат и за една шкембе чорба днеска,,,,да не говориме за бездомните които стават все повече и повече....А иначе слушайте сладки приказки за демокрация и закони....

11

Анонимен

преди 4 години

До Закона,В закона никъде не пише, че пари от евросубсидии трябва да се харчат за бентлита, яхти и корумпиране на чиновници...Ако закона се спазваше нямаше да има олигарси и престъпления, а тези които най-често газят закона са политици, полицаи и прокурори...Другия път като постваш тъпотии се замисли предварително...Щом има желание винаги има вратичка...особено когато прокуратурата знае всичко за олигарха.

10

Анонимен

преди 4 години

Дадоха коледор на самолета му,и на другия ден го търсят,правиха превод дълго време и картофи освобождават изпращат документите е много съвпадения

9

Закона

преди 4 години

2.Връщане на парична гаранцияСумата или ценните книги, внесени като парична гаранция, ще бъдат върнати ако обвиняемият е освободен от наказателна отговорност или от изтърпяване на наложеното наказание. Друго условие за връщане е лицето да бъде оправдано. Ако бъде осъдено на наказание без лишаване от свобода, както и когато е осъдено лице с влязла в сила присъда и е задържано за изпълнение на наказанието, също парите за гаранцията се връщат.

8

Гина

преди 4 години

Кажи ако си запознат какво означава "внесена парична гаранция". Обещал е, че ще им даде 1.5 мил, ама друг път. Айде да не лепим етикети щото сме мъжаги с малки ..... да речем самочувстия.

7

Анонимен

преди 4 години

До ГинаМалоумна ли си ***. Според теб ги теглят в банката и ги внасят на каса, така ли?!? Не мога да повярвам, заклевам се!

6

Гина

преди 4 години

Някой ще провери ли откъде има 1.5 мил за да ги преведе. Познавам милионери и ако трябва да съберат 1.5 мил то ще им отнеме поне 2-3 седмици докато съберат парите от банки, каси и бог знае какви ценни книжа и бижута. Малко хора имат 1.5 мил хоп и Гутоа.

5

Анонимен

преди 4 години

Тоя плаща милиони някой безработни нямат с какво да платят един хляб кой както се уреди нали така

4

Анонимен

преди 4 години

Т.Ж. : Без пари ти си нищо бе !

3

Анонимен

преди 4 години

До До 2Не е зле да се замислиш освен да четеш.

2

До 2

преди 4 години

Не е зле да прочетеш какво се случва с гаранцията и защо се казва "гаранция", а не глоба или подобно. Относно делата срещу Божков- пълен фарс и смях. Незаконна конфискация итн..

1

Анонимен

преди 4 години

Прокуратура АД с нови приходи от гаранции. Доходоносен бизнес за територията на България, хващат малките олигарси, челастрят ги с по няколко милиона и пълнят касичката. Справедливост кога?!?