Снимка: архив, Булфото
fallback

Съдът определи мярка „домашен арест” за Маринела Арабаджиева. Причината за решението е влошеното ѝ здравословно състояние, предаде Нова.

Oще по темата

Днес съдът гледа мярката на Маринела Арабаджиева. По искане на адвоката на Арабаджиева – Ина Лулчева, заседанието беше закрито.

Маринела Арабаджиева и съпругът са обвинени за участие в организирана престъпна група с цел данъчни престъпления и пране на пари. Властите ги задържаха през март тази година след месеци издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

мак

преди 4 години

Оневинете я бързо, за да не се влоши още повече, че ще тежи на съвестта ви. Чудна работа, всички такива се разболяват смъртно след като ги хванат и затворят, но кой, освен съда, вярва в тия приказки? А нещо за корупция, някой сеща ли се, има ли тя почва в бг, особено в случаи с така наречени мастити бизнесмени?

11

Анонимен

преди 4 години

Средствата още не са разпределени. Като всяко друго нещо в Боколандия и рушветите се придвижват бавно.

10

дада

преди 4 години

абе тея хора ги измъчихте бе ! до онзи ден акаха в скъпи тоалетни със ароматизирана 5пластова хартия днес ги разкатахте да ядът кебапчета като простолюдието и да клякат в ареста да кензат ае нидейте тей ве то всно че всички в Бг са за пандела с премиерчето начело

fallback