Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg
fallback

Апелативният софийски съд гледа мярката на двамата задържани за жестокото двойно убийство край Негован.

Строителните работници Пламен Шляпашки и Георги Нанчев бяха арестувани за убийството на бившия треньор по борба Йордан Атанасов и съпругата му - Мариана.

Oще по темата

От направените самопризнания стана ясно, че престъплението е планирано близо година, докато задържаните извършвали ремонт в дома на жертвите в София.

Възрастното семейство било застреляно с пистолет със заглушител, а телата им били изхвърлени в бидони край водоема в Негован, съобщи Bulgaria ON AIR.

Прокуратурата повдигна обвинения за предумишлено убийство с користна цел. Ако Шляпашки и Нанчев бъдат признати за виновни, ги очаква доживотен затвор без право на замяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

До 8

преди 4 години

Кои имаш предвид под "ние" Тукашните ***, дето нито можеш да ги научиш разделно да събират ***, нито дори на ескалаторите в метрото да спазват ред!!! " ние искаме" вика. Само това знаете, да искате, а нищо не можете. "свръхдоза" вика за смъртна присъда! Помисли, опитай поне, и се огледай във върховния идиотизъм на тази "идея"!

8

Анонимен

преди 4 години

До 5Аз ще ти кажа какво искаме, ама едва ли ще ме разбереш.Искаме да не храним по 20-40, че и повече години, разни убийци! Отделно живота в затвора може и да е тежък, но все пак е някакъв живот, докато за убитите няма и такъв! Ако можеше да питаш жертвите дали искат да бъдат убити или да живеят в затвора, то повечето щаха да предпочетат второто.А веществата в "инжекциите могат да бъдат заменени от свръх-доза наркотик. Не е евтино но е по-евтино от това да гледаме престъпници.Сега разбра ли

7

До 5

преди 4 години

Е що пък трябва да е с инжекция? Един патрон 9/19 или 9/18 на стрелбището е 60 ст. А едровата цена е нищожна! За такива само смърт!

fallback