9

До 8

преди 4 години

Кои имаш предвид под "ние" Тукашните ***, дето нито можеш да ги научиш разделно да събират ***, нито дори на ескалаторите в метрото да спазват ред!!! " ние искаме" вика. Само това знаете, да искате, а нищо не можете. "свръхдоза" вика за смъртна присъда! Помисли, опитай поне, и се огледай във върховния идиотизъм на тази "идея"!

8

Анонимен

преди 4 години

До 5Аз ще ти кажа какво искаме, ама едва ли ще ме разбереш.Искаме да не храним по 20-40, че и повече години, разни убийци! Отделно живота в затвора може и да е тежък, но все пак е някакъв живот, докато за убитите няма и такъв! Ако можеше да питаш жертвите дали искат да бъдат убити или да живеят в затвора, то повечето щаха да предпочетат второто.А веществата в "инжекциите могат да бъдат заменени от свръх-доза наркотик. Не е евтино но е по-евтино от това да гледаме престъпници.Сега разбра ли

7

До 5

преди 4 години

Е що пък трябва да е с инжекция? Един патрон 9/19 или 9/18 на стрелбището е 60 ст. А едровата цена е нищожна! За такива само смърт!

6

Анонимен

преди 4 години

Е сега остава и в толераскиевроатлантически дух да ги пуснат под гаранция

5

До 3

преди 4 години

Ако поне малко си дадеш труда нещо да научиш, ще разбереш, че смъртната присъда, дори и в по-радикален щат като Тексас, излиза два-три пъти по-скъпо от доживотна. Не гледай тъпо, а чети защо! И самата "инжекцийка" е невроятно скъпа, и ще става все по-скъпа. Тия ***, след извършеното, във всяка нормална държава, ще излязат от затвора като грохнали старци, бял ден повече няма да видят! Какво повече искате и врещите за извращения и екзекуции. С какво се отличавате от убийците тогава!

4

До 3

преди 4 години

Няма да са 20. Ще им лепнат с редуцирането по един трийсетак, и ако работят ще излязат след 20 г. Ама пак им е малко. Още повече, че след някоя година срещу пари могат да им сменят режима, каквато практика съществува от години в България.

3

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте с тия майстори -строители Всички са примитивни хора с нисък интелект и престъпни наклонности Внимавайте кого пускате в дома си

2

Анонимен

преди 4 години

Запознали се с жертвата в Нигерия където застреляният борец работил заедно с тях и по случайност с обвинение за незаконна търговия с оръжие... Май историята е класическа- едната мутра застреляла другата мутра за да му вземе парите.Колко от вас имат приятелчета в Нигерия които се занимават с търговия на оръжие че и нелегално.Тия са си от едно котило гангстери.Бабичката да не е бръмчала на трафик на бели робини?

1

Анонимен

преди 4 години

грози ги до живот,ама си признали, та - само 20 години, от които ще лежат 5-10.....и ще ги ЛЕЖАТ на наш гръб - лежейки и папкайки..........а как само постъпват в тексас с такива !!! боц една инжекцийка - и евтино, и поучително !