Снимка: Булфото
fallback

Съдът реши, че Николай Банев остава в ареста. Апелативният специализиран наказателен съд разгледа искането на бизнесмена да бъде пуснат заради изтичане на законния 8-месечен срок за задържането му, съобщи bTV.

Банев е с ново обвинение от 28 юни. То е прецизирано, за разлика от старото, обясни съдът. Според прокуратурата то е окончателно и делото ще бъде приключено до седмици.

Следващото заседание ще бъде през август.

Николай и Евгения Баневи са в ареста с мерки за неотклонение "задържане под стража". Двамата бяха предадени от френските власти на разследващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември.

Според прокуратурата от 2005 г. до задържането им в Ница Баневи източили четири предприятия, укрили десетки милиони данъци и изпрали повече от 1 млрд. лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

ГЛАДАЧНИЦА/ПЕРАЧНИЦА

преди 4 години

ОПИШЕТЕ КАК ОТ БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА СЕ ИЗПЕРЕ И ИЗНЕСЕ В ЧУЖБИНА 1 МИЛИАРД ЛЕВА И ТО ОТ НЕОБРАЗОВАНИЯ ШЛОСЕР/КОМСОМОЛСКИ ИНСТРУКТОР БАНЕВСИГУРНО САПУНА Е "ЛУКАНОВ"-ТОЙ ПЕРЕ НАЙ ДОБРЕИЗПРАНОТО Е ИЗСУШЕНО,ИЗГТЛАДЕНО И ПРИБРАНО НА НЕДОСТЪПНО МЕСТО ДАЛЕЧ ОТ ДРУГИ ЛАКОМИ УСТА И ДЖОБОВЕТА ВСЕКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИБАНЕВ ЩЕ ПОЛЕЖИ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОЧИНЕ ВЪВ ВКЪЩИ "НИ ЛУК ЯЛ-НИ ЛУК МИРИСАЛТОЧНО КАКТО ПО ПРИКАЗКАТА ЗА "ЧЕРВЕНЯАТА ШАПЧИЦА"-ВЪЛКА ГО ЗААДАВЯТ С "1196 кквв.м.ТЕЕРААСА

25

Анонимен

преди 4 години

Май прякора му беше термита , каквото докопа става на скрап.

24

Анонимен

преди 4 години

Искал е да яде сам, затова го туриха в кафеза. Нали всички те са навързани като свински черва, да ме прощават братята муслимани за свинските черва.

fallback