26

ГЛАДАЧНИЦА/ПЕРАЧНИЦА

преди 4 години

ОПИШЕТЕ КАК ОТ БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА СЕ ИЗПЕРЕ И ИЗНЕСЕ В ЧУЖБИНА 1 МИЛИАРД ЛЕВА И ТО ОТ НЕОБРАЗОВАНИЯ ШЛОСЕР/КОМСОМОЛСКИ ИНСТРУКТОР БАНЕВСИГУРНО САПУНА Е "ЛУКАНОВ"-ТОЙ ПЕРЕ НАЙ ДОБРЕИЗПРАНОТО Е ИЗСУШЕНО,ИЗГТЛАДЕНО И ПРИБРАНО НА НЕДОСТЪПНО МЕСТО ДАЛЕЧ ОТ ДРУГИ ЛАКОМИ УСТА И ДЖОБОВЕТА ВСЕКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИБАНЕВ ЩЕ ПОЛЕЖИ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОЧИНЕ ВЪВ ВКЪЩИ "НИ ЛУК ЯЛ-НИ ЛУК МИРИСАЛТОЧНО КАКТО ПО ПРИКАЗКАТА ЗА "ЧЕРВЕНЯАТА ШАПЧИЦА"-ВЪЛКА ГО ЗААДАВЯТ С "1196 кквв.м.ТЕЕРААСА

25

Анонимен

преди 4 години

Май прякора му беше термита , каквото докопа става на скрап.

24

Анонимен

преди 4 години

Искал е да яде сам, затова го туриха в кафеза. Нали всички те са навързани като свински черва, да ме прощават братята муслимани за свинските черва.

23

Анонимен

преди 4 години

Уникално богат е този.казват че е спечелил законно.

22

Анонимен

преди 4 години

А Евгения как е? Къпе ли се редовно, че я мисля?

21

Saki

преди 4 години

Просто по стария начин въдворяват, някой в ареста, вместо в Белене или "Слънчев бряг" - Ловеч. Така респектираха например Трактора. Кои са те? Ами доги, боги и дилчо.

20

Анонимен

преди 4 години

Е Банев, ох кеф.....................

19

бай ганю

преди 4 години

понятието бизнесмен и политик у нас са нещо много далеч от същината на тези 2 думипредставяте ли си какъв шок е да смениш лукс със килияне ми се иска да съм на неговото място нито в лукса нито в килията

18

Анонимен

преди 4 години

Бизнесмен и Демокрация ми напомнят за Криворазбраната Циливизация на Добри Войников !

17

Анонимен

преди 4 години

Щом има приход . Но не е направена зекларация и няма ревизия. Нормално е да доказва и разходите. И ако другите са го подвежда ли. Да се привикват за свидетели.

16

един с досие

преди 4 години

В соца работех чаастно. И ме арестуваха / 1984г./ за "нетрудови доходи".!!! Плащаха ми клиентите след договаряне и след свършената услуга. При тоя бизнесмен първо получава активитепарите , а после работи

15

Анонимен

преди 4 години

До12. Нормално е и други , които са участвали да влезнат в затвора.

14

Анонимен

преди 4 години

Щото са ***. От едно време вземат не работещи предприятия за прраане. Е то какво има да до казваш. Като влезеш да видиш, че нищо не работи и работата е ясна.Ама тъпунгериии не разбраха, че трябва да работят, за да става цирка.

13

Анонимен

преди 4 години

А на другите "бизнесмени" кога ще им дойде реда?

12

Анонимен

преди 4 години

Сега дали нема ги осъди за клевети и лъжи, да твърдиш, че някой е опрал 1 млрд ама да не можеш да го докажеш и да го държииш 8 месеца не е шега работа. Как се източват 4 предпрития без да са арестувани също счетоводителите и директорите на тия предприятия те няма ли опасност да се укрият. Работата смърди на фейк нюз.

11

Някой

преди 4 години

Този е бизнесмен, колкото Цветан Василев е банкер. Бъдете по-прецизни с думите!

10

до 8

преди 4 години

Кой да финансира бе, ти си отглеждай роми да ти гласуват той ще ти финансира нещо, защо да финансира бъдещата ромска държава? Докато има един етнос който само паразитира никой нема помогне на тая територия.

9

МАТЕМАТИКА ЗА 7 КЛАС

преди 4 години

" изпрали повече от 1 млрд. лв"ПОРЕДНА ДЪРЖАВНА ЛЪЖАИЗПИРАНЕ НА 1 000 000 000 ЛЕВА - КАК СТАВА СЛЕД КАТО БАНКАТА ДОКЛАДВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА 10 000 ЛВ.ПРЕВОД.РАЗДЕЛЕТЕ 1 000 000 000 :10 000 =100 000 ПЪТИ СЪОБЩЕНКАК НИКОЙ НЕ Е ВИДЯЛ "МУЛТИПРАНЕТО"ТА НЯМА ПРАНЕ -НЕГРАМОТНИЯ ШЛОСЕР Е ПАЗАЧ НА ПАРИ НА БИВШОТО "КДС"- ЗНАЧИ ИЗРАБОТЕНИТЕ ОТ НАС ПАРИ 1944 -1990САМО ЧЕ ВСИЧКО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ -ТЕЗИ ПАРИ СА НЕДОСЕГАЕМИКЪДЕ ДА СА САМО ТЕ ИЗПРАНИ -ЗАЩО НЕ СЪОБЩАТ ПАНАМСКИТЕ"БЪЛГАРИ

8

Анонимен

преди 4 години

Псевдо богаташите селяни. Къде е МЪСК и Брансън, къде е тоя и тея като него.Докато неизмре тая *** всичката расла в глада на соца... Така ще е. В големите държави богатите финансират фирми, млади хора, правят технологични компании... Демек остават нещо след себе си. Виж го тоя... Като куче без история си замине.

7

Анонимен

преди 4 години

Могат ли да го държат толкова време без присъда, срока по закон колко е усещате ли тоя как ще осъди държавата. Тоя има пари за скъпи адвокати и от чужбина може да си докара адвокати.