Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Приятелите на загиналия моторист в Костинброд излязоха на протест пред общината в града, защото смятат, че кметът има вина за тежкия инцидент. Според тях значително се различават версии, които се лансират след смъртта на Игнат Славков.

"Кметът казва, че не е правил обратен завой, а той всъщност го направи, видях го това нещо. Само аз бях там, казал съм какво се е случило. Кметът прави забранен обратен завой", сподели един от протестиращите младежи пред Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Трайко Младенов остава на свобода под гаранция от 5000 лева. Той няма право да напуска страната, отнета е шофьорската му книжка.

Протестиращите допускат, че кметът може и да не е видял техния приятел на пътя. И съобщиха за версия, че телефонът на Младенов е звъннал, заради което той е решил да се върне и направил фаталния обратен завой.

Недоволните граждани не се съмняват в шофьорските качества на Игнат и подчертаха, че очакват кмета да бъде върнат в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Salvador

преди 4 години

Или за това,че кмета прави обратен завой на забранено място?Момчето има книжка-ДА СЕ ЗНАЕ,категорията е друга!А да питам аз-кой на кмета даде книжка и как?Защото имало една хартийка-по която, той няма право да е шофьор,не на кола-а даже и на мотопедка!И да се знае-по алчен кмет в Кброд не е имало!Колкото и да скачат неговите мажоретки-НЕ СТАВА!Ако той не махне-ХОРАТА ЩЕ ГО МАХНАТ!Цялата пасмина в общината да се маха!Общината убиха-сега народа избиват и се гаврят!

41

Salvador

преди 4 години

Кмета кара служебна кола(а има служебен шофьор,който отговаря за мпс),в извън работно време по лични нужди(с цялото домочадие)!Кмета извършва нарушение на пътя и загива млад българин!За каво е виновен моториста-за това,че кмета злоупотребява с служебно положение(постоянно е забелязван в разни заведения, в извън работно време на служебен автомобил)!?За това,че на това място ,този "кмет"-не се постарал да обезапоси участъка(щото, той прави проекти от които има лапачка-водни цикли,площади и.тн)?

40

Анонимен

преди 4 години

По селата е метафора. Знам че е градче. То и Божурище е градче, и ги видяхме какви ги върши кмета там. А че е мутренско не мисля че е позитивно.

fallback