42

Salvador

преди 4 години

Или за това,че кмета прави обратен завой на забранено място?Момчето има книжка-ДА СЕ ЗНАЕ,категорията е друга!А да питам аз-кой на кмета даде книжка и как?Защото имало една хартийка-по която, той няма право да е шофьор,не на кола-а даже и на мотопедка!И да се знае-по алчен кмет в Кброд не е имало!Колкото и да скачат неговите мажоретки-НЕ СТАВА!Ако той не махне-ХОРАТА ЩЕ ГО МАХНАТ!Цялата пасмина в общината да се маха!Общината убиха-сега народа избиват и се гаврят!

41

Salvador

преди 4 години

Кмета кара служебна кола(а има служебен шофьор,който отговаря за мпс),в извън работно време по лични нужди(с цялото домочадие)!Кмета извършва нарушение на пътя и загива млад българин!За каво е виновен моториста-за това,че кмета злоупотребява с служебно положение(постоянно е забелязван в разни заведения, в извън работно време на служебен автомобил)!?За това,че на това място ,този "кмет"-не се постарал да обезапоси участъка(щото, той прави проекти от които има лапачка-водни цикли,площади и.тн)?

40

Анонимен

преди 4 години

По селата е метафора. Знам че е градче. То и Божурище е градче, и ги видяхме какви ги върши кмета там. А че е мутренско не мисля че е позитивно.

39

Диди

преди 4 години

Абе тоя кмет българин ли е, защото лъже като ***!!!

38

55555

преди 4 години

До 30Костинброд не е изсъхнало село приятелю. Едно от най-мутренските градчета в България, има много предприятия за работа (Кока-Кола, Олинеза, Санитекс, Мулти Принт, Купчина заведения, Верига магазини, Нова Бразилия и тн.) . Не сме в 19 век. Почни да четеш преди да ръсиш *** в нета.

37

55555

преди 4 години

Като се замисля доста софЕанци от крайните квартали идват да работят тук.

36

Х

преди 4 години

Жалко за моториста ,а при такива катастрофи винаги изкарват починалият виновен, хора в България няма справедливост, няма и закони.

35

Върховен съд

преди 4 години

Без свидетелство за правоуправление, независимо дали кмета е осъществил маневра или не, е виновен единствено загиналия.Ако някой следва да понесе вина и то такава, която предполага тъмничен затвор, то този някой е собственика на МПС, допуснал същото да се озове под управлението на неправоспособен водач!

34

Петя

преди 4 години

От всичко казано и излъчено не разбрах с какви очи излезе пред камера съвиновника за смъртта на момчето- Марио, който знае че няма правоспособност и му дава мотора си! Дано е с чиста съвест!

33

Анонимен

преди 4 години

Инцидента е грешка, като всяка друга, но фатална...Да не е луд тоя кмет, че да убие човек по такъв нелеп начин...Мотоциклети не трябва да има по пътищата...Има си писти и полигони за такива самоубийци...

32

Totenkopf

преди 4 години

Бая наркомани събрани на едно място, не че адвокатствам на кмета, да разследват какво е станало и да го накажат, ама като му гледам приятелите на рокера, хиче не ми е жал за него. Един чесън-овчар по малко.

31

Krom

преди 4 години

До Ангел 7 - едно мога да ти кажа, ти няма как да се доредиш до органи защото точно на определението "добър човек" не отговаряш. И защо долен лъжец, причинил смърт със забранена маневра да "го оставят намира"? Може би, за да те прегази догодина по "непредпазливост" и така да те спаси от усилието да "мислиш"? Защото очевидно не се напъваш много в този процес.

30

Krom

преди 4 години

До :-( 16 - прав си. Абсолютно нередно е да се изпречиш на пътя на някой като стена, правейки забранен обратен завой, за което свидетелства грозно смазаната шофьорска врата, да лъжеш безочливо като г.ъз и да ти се размине. След като си вкарал човек в гроба. Направо сърцераздирателно беше в репортажа, когато го запитаха защо е в болница Кмета убиец, дали има наранявания? Отговора му беше - по скоро разтягания?! Гад.ен лъжец. От най долната категория, тези дето и човек да убият пак лъжат.

29

Анонимен

преди 4 години

Абе кмет закон гледа ли. По селата кмета е закон. В него е хляба и ножа.

28

Анонимен

преди 4 години

И моториста не се е ударил в дърво или стълб, а в колата на кмета който не спазва правилника за движение. Сега ще изкарат че карал (моториста) 500.

27

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше правил обратен завой и отнемане на предимство моториста щеше да е жив. Ама като знам какви са в Костинброд, с кмета нищо няма да стане.

26

Офф

преди 4 години

Мале, колко много Костинбродски гербо-общинари са впрегнати да пишат тука!? Тралалайко ли ви поръча,а!?Щото той не може, болен бил!!!

25

az

преди 4 години

До Анониментакива глупости се пишат като си ***

24

az

преди 4 години

До Ветрувианския човекабе ти *** ли си бе? вина има единствено за скорост моториста.И вината си я е платил.А тоя омашляк дето:1. прави обратен завой на забранено място2.прави го от крайна дясна лента а не преустроен в ляво3. мести колата и лъжесвидетелства за няколко обстоятелстваНЕВИНЕН ЛИ Е.....? Ше ми говорите сички тука *** за мотористи под общ знаменател...това говори колко сте кухи ***

23

az

преди 4 години

До Анонимен сигурно е така НО ....като изпредварваш кола която е в дясно и тя направи маневра за обратен завой на такова място КВО ПРАЙМ А?престанете да пишете глупости като не знаете....