Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

Срокът за разследването на катастрофата с лидера на партия ДОСТ Лютви Местан, при която загина 6-месечно бебе, е удължен. Това съобщи говорителят на окръжната прокуратура в Кърджали Димитрина Делчева, цитирана от "24 часа".

Oще по темата
Причината за удължаването с още два месеца е, че все още вещите лица не са изготвили назначената по делото автотехническа експертиза.

"На този етап единственият обвиняем по делото е Лютви Местан", допълни Делчева.

Местан беше участник в катастрофа на пътя за "Маказа".

Според прокуратурата, докато управлявал колата си, Местан е отнел предимството на друг автомобил и последвал сблъсък. В другата кола пътувало семейство с две деца. При инцидента почина 6-месечно бебе, а родителите му пострадаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Германия

преди 4 години

Е,няма такава държава!Какво нищите още??.Ако беше тук;досега да е осъден!

9

Наш Георги

преди 4 години

Вижте,наистина два месеца са малко - за да стене пълно едно разследване с лице от висшите етажи на действащата и скрита власт ще са необходими поне ... 20 месеца!Ами така,де ! Защо да се " претрупват" работите ?! За незнаещите ще се проверява дори цвета на чорапите на Местан,каква вратовръзка е носил,с кой от часовниците си е бил и още мноооооооого други подробности, които за простосмъртния гражданин не са от значение.Да,ама за едно такова дело всички подробности са важни и се налага да чакаме !

8

Анонимен

преди 4 години

Да влиза на топло този какво нищят

fallback