10

Германия

преди 4 години

Е,няма такава държава!Какво нищите още??.Ако беше тук;досега да е осъден!

9

Наш Георги

преди 4 години

Вижте,наистина два месеца са малко - за да стене пълно едно разследване с лице от висшите етажи на действащата и скрита власт ще са необходими поне ... 20 месеца!Ами така,де ! Защо да се " претрупват" работите ?! За незнаещите ще се проверява дори цвета на чорапите на Местан,каква вратовръзка е носил,с кой от часовниците си е бил и още мноооооооого други подробности, които за простосмъртния гражданин не са от значение.Да,ама за едно такова дело всички подробности са важни и се налага да чакаме !

8

Анонимен

преди 4 години

Да влиза на топло този какво нищят

7

Чикън

преди 4 години

Сега ще излезе, че бебето е карало пияно.А тоз продадения ще е човек на годината.

6

Анонимен

преди 4 години

А какво стана с проверката срещу Цветанов, срещу шефа на комисията за корупция и другите шайкаджии уж подали оставки? За тях даже не си правят труда да казват дали правят нещо, макар че се досещаме...

5

Шопо

преди 4 години

Да се позабрави... Почнаха процедурите на политическите тарикати ...

4

Анонимен

преди 4 години

Застрахователите на гнусльото ще отлагат и ще мотаят Прокуратурата поне ощи 5 години, искат още десетки "експертизи" по Член еди-кой-си, алинея н'ам си-коя-си само и само да не платят - сакън!Не само защото им се плаща от все по-оскъдните Ердоганьовски грошове, а защото си въобразяват, че все още има какво да изстискат откъдето все още нещо капе.Пета година "застрахователите" мотаят убийството на майка ми от една кифла с джип, и в клайна сметка ще се окаже, че е била в правото си да убие мама.

3

Анонимен

преди 4 години

"Нищят катастрофата с Местан още два месеца"...... и после още два, и още два, и още, и още, и ... докато се забрави.

2

Анонимен

преди 4 години

т.е още няколко месеца ще търсим от 9 кладенеца вода да видим дали можем да обвиним някой друг?Накрая прокурора да не получи условна?

1

Анонимен

преди 4 години

Двойният агент павел в затвора.