Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

След шестчасово заседание късно снощи Апелативният специализиран съд остави в ареста Евгения Банева.

Oще по темата

Тя се нуждае от операция на щитовидната жлеза и биопсия, според експертите, написали медицинската експертиза, предаде Bulgaria ON AIR.

Банева иска по-лека мярка от "задържане под стража", но магистратите не я пуснаха да се лекува.

Бизнесдамата и съпругът ѝ Николай Банев са в ареста от декември миналата година. Те бяха екстрадирани от Франция по обвинения за данъчни престъпления, длъжностни присвоявания и пране на пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Ставрю

преди 4 години

Некой много го е страх да излезнат на свобода. Некои величия ще им се стъжни. Баневи са това благодарение на някой висшестоящи които много годинки лапаха проценти от това което разрушиха не само Баневи. А сега в килия са предупредени че ако шукнат ще свършат на 2 метра под земята.

7

Калифорншя

преди 4 години

Ми то когато си вземаха, не бяха болни, как така се разболява незнам.Предлагам да им се вземат милионите или милиарди, В полза на външния дълг,или да ровишът пенсиите та хората иДа работят в затвора, за да се издържат, че иначе ние трябва да им плащаме от данъците ни.

6

леля Пена

преди 4 години

За обща култута - около 50% от жените сме с такъв проблем.Последната тенденция в световната медицина е изобщо да не се бърза с операциите.Но биопсията е манипулация за най-много 10 минути ,което е осъществимо без отпадане на мярката.

fallback