Снимка: архив, БулФото
fallback

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста бизнесмена Димитракис Пирилис, който прегази с пикапа си ром, влязъл във фермата му да краде.

Магистратите уважиха искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо Пирилис.

Oще по темата
Срещу кипърския гражданин е повдигнато обвинение за това, че на 11 срещу 12 май 2019 г., в землището на Болярино при управление на товарен автомобил умишлено е причинил смъртта на 30-годишния Петър Гаджанов.

"За 17 години престой в България съм инвестирал 5 млн. лева, на никого не съм направил нищо лошо. Много пъти бях ограбван, но полицаите все ми казваха да пия една студена вода. Взеха ми 150-200 животни", заяви Пирилис пред съда, цитиран от "24 часа".

Мярката за неотклонение може да бъде обжалвана в тридневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 4 години

Не умишлено убийство! Самозащита срещу трима.Влезли през нощта да крадат.Имали са сечива с които могат да го убият.За какво са ги носели? Човекът се е защитил от смъртна заплаха.Ясно и просто!

22

баба мара

преди 4 години

това е самоотбрана 3 срещу един свобода за фермера

21

Не разбрал

преди 4 години

Така- някой убиват децата ни, след като не спират на знак Стоп, и плащат някакви си 10 000лв, и не са затворени??? Други защитават имота си от набезите на крадци( с по 10-15 висящи дела, и се разхождат на воля!), прегазят един от тези навлеци-***, и няма помилване? Във всяка една цивилизована страна, когато крадец ти влезне в имота, ти действаш в самозащита, а само в ***, крадец е с най-големи права и съдът го пази. Интересно, ако влезне в имота на прокурора, какво ще стане?

fallback