23

Анонимен

преди 5 години

Не умишлено убийство! Самозащита срещу трима.Влезли през нощта да крадат.Имали са сечива с които могат да го убият.За какво са ги носели? Човекът се е защитил от смъртна заплаха.Ясно и просто!

22

баба мара

преди 5 години

това е самоотбрана 3 срещу един свобода за фермера

21

Не разбрал

преди 5 години

Така- някой убиват децата ни, след като не спират на знак Стоп, и плащат някакви си 10 000лв, и не са затворени??? Други защитават имота си от набезите на крадци( с по 10-15 висящи дела, и се разхождат на воля!), прегазят един от тези навлеци-***, и няма помилване? Във всяка една цивилизована страна, когато крадец ти влезне в имота, ти действаш в самозащита, а само в ***, крадец е с най-големи права и съдът го пази. Интересно, ако влезне в имота на прокурора, какво ще стане?

20

Анонимен

преди 5 години

Това е гавра с човека. В бг не можеш да защитиш себе си и имота си. А престъпници с 14 присъди си джиткат, като у тях си. Ако беше в затвора рома нямаше да е сгазен. Пуснете кипъреца, срам нямате. За това още на 20 избягах от бг...Трагедия

19

Наблюдател

преди 5 години

Нека на всички прокурори и съдии им се случи същото - ежедновно да им бъдат разбивани апартаментите, къщите, ограбвани децата и нападани жените .... и нека после да пускат извършителите ..... НЕКА .....

18

Totenkopf

преди 5 години

Да живее, Великата червена независима съдебна система.

17

Анонимен

преди 5 години

Идваме рокерите да освободим Пирилис!ЩЕ ВИ научим на демокрация!Стига гаври със истината и свободата!

16

Анонимен

преди 5 години

Правосъдие по нашенски.

15

Свобода за Пирилис

преди 5 години

Свобода за Пирилис. Даже медал заслужава.Вкарайте Лютви Местан в затвора.

14

Шопо

преди 5 години

Този човек плаща данъци в Протектората! Ония се хранят с неговите данъци и го крадат ! Справедливост ??? Няма такова нещо в Протектората...

13

Анонимен

преди 5 години

И там същото кривосъдие... Защитава се престъпникът, който влиза и граби честния данъкоплатец.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма ли пак Плевнелиев за заяви, че сме прекрасна държава за инвестиции и Радев е виновен, че говори за корупция и престъпност, пък то било нямало!?

11

Как така умишлено?!

преди 5 години

Откъде може да знае какво има в люцерната, която вече е била израсла нависоко? Как да допусне, че там се крие живо същество, което вижда светлината на фаровете, чува шума на мотора, но не бяга?Откъде да знаем дали ромът вече не е бил в безсъзнание? Може да е паднал и да си е ударил главата. Може преди това неговите авери да са го млатили, ако са се скарали за нещо.Защо съдът се води по думите на крадци-рецидивисти, влезли през нощта в чужд имот, за да крадат?Какво става тука, бе?!

10

Анонимен

преди 5 години

МВР пак проверява всеки млад гражданин , при въпроса защо отговора е защотото тия на 60 години не представляват интерес. Интересът ви е да се махнем всички и да ви дадът вила в някой обезлюден район без пари при пенсия +40 заплати. Като им казах , че хероина и амфетамина е в гетото в Красна поляна отговора беше - няма такова нещо. Братя терминал 2 и ги оставяйте тия , нито ще им плащам пенсии , нито имам планове всяка седмица да ме проверяват по 3 пъти , защото съм бял, бръснат и млад

9

Циник

преди 5 години

Не арест ... орден - "За гражданска доблест" I ва степен заслужава човека!Когато в една държава - рецидивисти и мародери могат да грабят, изнасилват, и убиват гражданите и .... огън да я гори!Важи за цяла copoсоидна Европа впрочем!

8

Кипърецът е бил

преди 5 години

военен, а после и полицай. Значи мъж на честта и пагона, защитник на реда.Но точно него ще арестуват, обвинят и съдят затова, че е дръзнал да защити от нагли готованци плодовете на труда си.Това ни е наследството от лицемерния морал и репресиите на социализма - едни работят, а други считат, че щом работиш и имаш, трябва да им даваш и на тях, защото ги мързи да работят! А държавата, тоест силите на реда и законодателството винаги са на страната на онзи, който чака наготово и вика "Дай!"

7

куршум или бесило

преди 5 години

Българи не спете до Ботев и Левски се нарежда един кипърец.

6

Анонимен

преди 5 години

имал е 5 милки, значи ще има още една, ако иска да излезе

5

Справедливост

преди 5 години

Прав е кипъреца! И с нас е така, но си траем и седим , както сме седели 5 века под робство! Идва момент когато не издържаш и вършиш глупости, защото е истина , че и на полицаите им ДРЕМЕ! Полицията е от хора без морал , задръжки и заинтересованост! Казват си "е на... имал... взели му , аз като нямам не ми вземат нищо!"!

4

Анонимен

преди 5 години

Вбесяващо е това, че и в този случай се повтаря същото, каквото виждаме постоянно - едни работят, влагат труд и финансови средства, а други ги наблюдават отстрани, почесват се, мързелуват и преценяват кога какво могат да задигнат от имането, натрупано с труд.И какво се оказва накрая? Държавата не прави нищо, за да защити работещия данъкоплатец, а когато той сам се защитава, държавният апарат скача срещу него и го обвинява защо не е търпял безропотно въшките, впили се в плътта му!