Снимка: БулФото
fallback

Северин Красимиров, който миналия октомври изнасили и уби русенската журналистка Виктория Маринова, приема наложеното му от Окръжния съд в Русе наказании и няма да обжалва присъдата, съобщи местният ТВН.

Oще по темата
На 22 април тази година Красимиров беше признат за виновен в извършването на три престъпления - умишлено убийство, изнасилване и блудство и получи 30 години затвор при първоначален строг режим.

До изтичането на законоустановения срок защитата на 21-годишния ром не е внесла във Великотърновския Апелативен съд жалба или протест по постановената присъда.

Красимиров поиска съкратен процес и така на практика се спаси от най-тежкото наказание – доживотен затвор без право на замяна. Служебният му защитник дори поиска по-лека присъда. Според него, имало превес на смекчаващите вината обстоятелства и заради това наказанието трябвало да бъде в по-нисък размер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Unknown

преди 4 години

Тоя *** трябваше да го обесят а не 30 години.

20

Иванова

преди 4 години

Шест месеца тоя беше в ареста, при добро желание можеха да променят закона и сега щеше да лежи доживотен затвор, за да видят следващите какво ги чака!

19

s

преди 4 години

В голям процент от случаите журналисти загиват в следствие на работата си. Хората имат право на мнение! Особено когато нямат доверие в системата. Аз лично мисля, че извършителя няма да се намери, камо ли поръчителя.

fallback