Снимка: Булфото, архив
fallback

Седем души от задържаните през седмицата в столичния квартал „Орландовци”, остават в ареста.

Това реши късно снощи Специализираният съд, предаде bTV. Обвиненията са за участие в група за разпространение на наркотици, кражби, производство и разпространение на акцизни стоки без бандерол.

Oще по темата

В ареста остават и двамата полицаи от Второ РПУ, както и соченият за ръководител на бандата Коце Борисов, по известен като Коце Белия.

„Може да е пречил на някого, който действително участва в нещо подобно, защото по делото има информация, както колегата каза, за други полицейски служители, по-високо, защо те не са тук?”, заяви Розалина Апостолова, адвокат на Светослав Паунов.

Специализираният съд реши да пусне петима от задържаните, сред които и двамата непълнолетни. На тях се налага мярка „надзор” от Детска педагогическа стая.

Прокуратурата отказа коментар, а защитниците твърдят, че няма доказателства за извършването на престъпленията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

При следващата акция на полицаите, очаквам задържаните служители на реда да са повече от жителите на Орландовци. Между другото, сред задържаните е възможно да са и Методиев Борисов и приятелката му Цветан Цветанов.

10

malian

преди 5 години

Разпространение на наркотици, кражби, производство и разпространение на акцизни стоки без бандерол -хванати ама няма доказателства пуснати. Лекари от ТЕЛК комисии вземали подкупи няма доказателства пуснати ,убийци няма доказателства пуснати.Щом ги хващат и после ги пускат по живо по здраво, значи всички са престъпници и полиция и прокуратура.

9

факт

преди 5 години

До Анонимен 8Тихомълком обвинените бандити полицай от 4 рпу са пуснати и даже имат право да се пенсионират с високи пенсии,това е уважаеми властта пази бандитите и мръсните полицай.

fallback