Снимка: архив "Булфото"
fallback

Осемнадесет години затвор при първоначален строг режим на изтърпяване е постановил Пернишкият окръжен съд на Ваня Тодорова, призната за виновна в умъртвяване на новородено. Това съобщиха от съда, цитирани от БТА. На 13 август 2017 г. Тодорова изхвърлила от терасата на седмия етаж на жилището си в кв. "Тева" новороденото си внуче.

Oще по темата

Майката на бебето Симона Иванова е получила условна присъда - две години лишаване от свобода с 4-годишен изпитателен срок.

Трагедията разтърси Перник, след като изхвърленото момченце бе намерено в тревата от съседи. Според аутопсията детето било малко недоносено, но здраво и жезнеспособно. То е починало от съчетана черепно-мозъчна и коремна травма и счупване на бедрените кости.

Новороденото е живяло 5-10 минути, изследване на белия му дроб установило, че е дишало.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ФИЛМА : ЧАСОВЕ 2013НА ПОЛ УОКЪР МУ УМРЯ ЖЕНАТА А ДЕТЕТО БЕШЕ НЕДОНОСЕНО И НА КОМАНДНО ДИШАНЕ! СТАНА АВАРИЯ В ГРАДА ВСИЧКИ ГИ ЕВАКУИРАХА НО НЯМА КАК ДА СЕ ЕВАКУИРА ДЕТЕТО! ТОЙ ОСТАНА САМ В БОЛНИЦАТА СПРЯ ТОКА ТОЙ С ГЕНЕРАТОР С МАНИВЕЛА Я ВЪРТЕШЕ ЧАСОВЕ ДНИ ЗА ДА ПОДЪРЖА ДЕТЕТО СИ ЖИВО!В МОМЕНТА НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ЗА ЖИВОТНО ЖЕНСКО КОЕТО ДА УБИВА ДЕЦАТА СИ! ДОРИ ЖЕНСКИЯ КРОКОДИЛ ПАЗИ МАЛКИТЕ ОТ МЪЖКИЯ ЩОТО ТОЙ ГИ ЯДЕ! ЕГАТИ И МАЙЧИНИЯ ИНСТИНКТ ИМАМЕ ТУК!

17

ДА УЕ

преди 5 години

замислям се дали наистина нема нещо като прокълнати места и геопатогенни зони които да карат хората да полудеват и да показват най лошото у човека ...

16

замислете се

преди 5 години

Държавата обаче също има вина.А на бас,че са отказали детски за бебето,защото майката не е от племето с многото имена. Според мен да хвърлиш бебето си от терасата показва безизходица и крайна бедност. Не мисля,че ако това семейство( от баба и майка) имаше нормални доходи,щеше да се стигне дотам.Никой не хвърля бебе,защото се е разревало.

fallback