18

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ ФИЛМА : ЧАСОВЕ 2013НА ПОЛ УОКЪР МУ УМРЯ ЖЕНАТА А ДЕТЕТО БЕШЕ НЕДОНОСЕНО И НА КОМАНДНО ДИШАНЕ! СТАНА АВАРИЯ В ГРАДА ВСИЧКИ ГИ ЕВАКУИРАХА НО НЯМА КАК ДА СЕ ЕВАКУИРА ДЕТЕТО! ТОЙ ОСТАНА САМ В БОЛНИЦАТА СПРЯ ТОКА ТОЙ С ГЕНЕРАТОР С МАНИВЕЛА Я ВЪРТЕШЕ ЧАСОВЕ ДНИ ЗА ДА ПОДЪРЖА ДЕТЕТО СИ ЖИВО!В МОМЕНТА НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ЗА ЖИВОТНО ЖЕНСКО КОЕТО ДА УБИВА ДЕЦАТА СИ! ДОРИ ЖЕНСКИЯ КРОКОДИЛ ПАЗИ МАЛКИТЕ ОТ МЪЖКИЯ ЩОТО ТОЙ ГИ ЯДЕ! ЕГАТИ И МАЙЧИНИЯ ИНСТИНКТ ИМАМЕ ТУК!

17

ДА УЕ

преди 5 години

замислям се дали наистина нема нещо като прокълнати места и геопатогенни зони които да карат хората да полудеват и да показват най лошото у човека ...

16

замислете се

преди 5 години

Държавата обаче също има вина.А на бас,че са отказали детски за бебето,защото майката не е от племето с многото имена. Според мен да хвърлиш бебето си от терасата показва безизходица и крайна бедност. Не мисля,че ако това семейство( от баба и майка) имаше нормални доходи,щеше да се стигне дотам.Никой не хвърля бебе,защото се е разревало.

15

само питам

преди 5 години

А защо на онази ром888ка дето удави новороденото си дете в реката я пуснаха ей така?? Пред съда й търсеха преводач от . Ако си удавиш детето и си р888м на свобода,защото имаш още 6 вкъщи,ако си българин 17г затвор? Не,че има опавдание постъпката й на 2-те,ама защо едната е на свобода????

14

Анонимен

преди 5 години

Какви са тия хора, каква е тая държава?

13

Да допълня...

преди 5 години

До Матриала е *** 7 За това дават пари на тел. измамници и гласуват за БСП.

12

Анонимен

преди 5 години

До макВероятно е освидетелствана и е чалната. То наистина трябва да си чалнат да хвърлиш дете, пък още повече твоето...

11

Анонимен

преди 5 години

Ужас просто, погледнах им снимки на двете, ами че те не са от онези, а нормално изглеждащи средностатистически българки....

10

ОПС

преди 5 години

До Анонимен 5Такъв е закона, има право да обжалват и подсъдимия и прокуратурата,а дали това ще се случи е друг въпрос. Ако всички дела се решават само от една инстанция на съда ще ревете, че е несправедливо, сега пак оплаквания.

9

ОНГЪЛА

преди 5 години

Доживот без право на обжалване при строг режим и обществено полезен труд на каменните кариери....така е в Турция ЗАПОМНЕТЕ!!!!!

8

мак

преди 5 години

Майката-съучастничка се отърва леко, неясно защо.

7

Анонимен

преди 5 години

Такива неща се случват в Перник. Част от ежедневието са.

6

Матриала е капут

преди 5 години

Лудите са повече от нормалните в тая държава.

5

Ужас

преди 5 години

Защо не са го оставили в детски дом, толкова хора чакат да си осиновят бебенце, дават щури подкупи, а тия - през прозореца???

4

Анонимен

преди 5 години

Няма по голям грях от това да убиеш дете. От коя каста е бабата че има толкова много мозАк. Тази заслужава да вържат един подострен колец и с два коня да я наденат на него да умира бавно. Какво обжалване какъв протест бе вие добре ли сте какви са тея селски закони. За вас ли сте си ги правили. Тарикати сте вие знаете че рано или късно ще ви наденеме на колецо.

3

Анонимен

преди 5 години

Има толкова много хора, които с години правят и невъзможното за да имат рожба, а тия ***** - хвърлят!!!

2

Да попитам

преди 5 години

Какво казва ИК по въпроса?

1

Анонимен

преди 5 години

Скотска работа!