Архив: Булфото
fallback

Разследването срещу Евгени Крусев е за длъжностно престъпление, свързано с нарушение на Закона за обществените поръчки, обяви пред медиите главният прокурор Сотир Цацаров.

Зам.-кметът на София Евгени Крусев вчера подаде оставка и тя беше приета от кмета Йорданка Фандъкова.

Oще по темата

Цацаров обясни, че на този етап има само връчена призовка на Крусев, а обвинение не е предявено все още.

Обществената поръчка, която се разследва от прокуратурата, е свързана с ремонта на трамваен релсов път и конкретно за шумо- и виброизолиращите подложки, поясни обвинител №1.

По случая с Евгения и Николай Баневи главният прокурор каза, че предстои те да бъдат върнати от Франция утре, 6 декември.

Срещу тях предстои да бъде предявено ново, актуализирано обвинение и да се поиска задържането им за постоянно в ареста.

По темата за условията в арестите и оплакванията от подсъдимата Десислава Иванчева и Биляна Петрова, Цацаров каза, че Иванчева не трябва да бъде поставяне в условия по-тежки от тези за всеки друг арестант, но и не трябва да има повече привилегии. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

Много пъдари в тая София изведнъж! Омаскарява се и малкото хубаво,което се прави! То не беше Витошка,Околовръстното,Ларгото, двореца на културата, зала Арена армеец....! Навсякъде едни и същи торбаланци оплюват свършеното и изпращат на съд! Срамота!

11

Анонимен

преди 5 години

Ostavla vsicko se nulira ise pocva s stara pesen na nov glas

10

33

преди 5 години

И Данчето, и Данчето!Че да си правят компания с Иванчева!Тя е кмета,без чието съгласие и подпис не става нищо в общината.Кого баламосвате!?Ама вие всчкисте от една ШАЙКА!Борисов пък отклонява вниманието ни с пушкала,сякаш не знае,че в АРСЕНАЛ всички имат калашници и други оръжия и взривни вещества!Елате по Нова година в Казанлък да видите и чуете това , за което ви говоря!

fallback