12

Анонимен

преди 5 години

Много пъдари в тая София изведнъж! Омаскарява се и малкото хубаво,което се прави! То не беше Витошка,Околовръстното,Ларгото, двореца на културата, зала Арена армеец....! Навсякъде едни и същи торбаланци оплюват свършеното и изпращат на съд! Срамота!

11

Анонимен

преди 5 години

Ostavla vsicko se nulira ise pocva s stara pesen na nov glas

10

33

преди 5 години

И Данчето, и Данчето!Че да си правят компания с Иванчева!Тя е кмета,без чието съгласие и подпис не става нищо в общината.Кого баламосвате!?Ама вие всчкисте от една ШАЙКА!Борисов пък отклонява вниманието ни с пушкала,сякаш не знае,че в АРСЕНАЛ всички имат калашници и други оръжия и взривни вещества!Елате по Нова година в Казанлък да видите и чуете това , за което ви говоря!

9

Анонимен

преди 5 години

На обувките ли си, ще ги слага. И тия с какво се занимават. Хората си слагат заглушител на оръжието си. И се чувстват спокойни. Тия съдят за направена икономия за нещо което му невиждат смисъла. След като трамвая Ще се движи с 5 км. За час.

8

Праси

преди 5 години

Тоа кат го вида и са усиещам кат газелка

7

Анонимен

преди 5 години

"Ами не ги е сложил" но е спестил пари на общината. Или няма право да икономиса.

6

Цацаратура

преди 5 години

Ама Кусев защо не е при Иванчева? Нали законите са равни за всички...

5

МАФИЯ

преди 5 години

МАФИЯ АМА СЕГА ЛЪСНА

4

pernichanin

преди 5 години

До СофиянкаAmin!

3

Анонимен

преди 5 години

Няма никакъв шанс за хората в тази страна. Тя е напълно мафиотизирана.

2

Софиянка

преди 5 години

Моля, не наричайте ул. Граф Игнатиев" с провинциалното Графа, паметника на Патриах Евтимий с презрителното Попа... Или ставайте софиянци, или се върнете в красивите си градове и там измисляйте разни нарицателни имена на улици и паметници

1

Анонимен

преди 5 години

поредната пушилка, след която не става нищо. Не вярвам някой сериозно да очаква, че този зам.кмет ще бъде осъден. Използваха го за бушон, за да излезе кметицата невинна. Пък и знаем кой избра главния прокурор, тъй че хора от шайката по правило не се разследват и не се осъждат. В най-лошия случай, когато се вдигне много шум някой бива посъветван да си подаде оставката, след което по правило го назначават на по-висока длъжност. Ще видим и тоя недорасъл зам.кмет къде ще изгрее скоро