Снимка: Булфото
fallback

Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме във влака!

Това обявиха пред Софийския окръжен съд Красимир и Запринка Мутафчийски, братът и сестрата, които бяха задържани в петък заради убийството във влак в посока София, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Двамата са обвинени за смъртта на 50-годишния Ангел Цветанов.

38-годишният Красимир е неграмотен и се изхранва от ровене по кофите. Той е с обвинение за убийство, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помагач.

Жената има 6 деца и също се препитава като обикаля по софийските кофи за боклук.

Скандалът между обвинените и убития Ангел избухнал в купето на бързия влак от Ихтиман за София.

Според обвинения в убийството, жертвата се нахвърлила срещу него и сестра му с обиди и псувни и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга.

Въпреки бързата намеса на лекарите, в крайна сметка човекът умира малко по-късно на път за болницата.

Според прокуратурата постъпката на нападателите е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото.

Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел и после известно време се крили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

че нали им бил казал "*** мръсни, намалете чалгията" или нещо от рода? кво нахвърляне, кви пет лева? кой нормален българин ще скача на двама пияни *** във влак, при положение, че най вероятно има още десет във същия вагон? май май джурналята пак се опитват да ядат 2 седмици бел хлеб от нечия трагедия. читалищна работа.

61

Един българин

преди 5 години

Управията с тез е само една - образователен ценз за изборите за парламент + редовен бой. Това показва опита. На който във Франция, Германия и Белгия са му много мили, може да си ги прибира, за да ги отглежда и цивилизова.

60

До 68

преди 5 години

Къде пък прочете, че бил дърпал и псувал р*омката? Това са си го измислили сега тия двамата да се отърват. Дори не знаят какво да измислят като обида. По първоначалната версия били надували чаалга. Дори убитият да им е казал да намалят музиката, мотив за убийство ли е?? Нормалните хора щяха да се извинят. Според мен вероятно са искали да оберат убития. Даже нямат билети.

fallback