62

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

че нали им бил казал "*** мръсни, намалете чалгията" или нещо от рода? кво нахвърляне, кви пет лева? кой нормален българин ще скача на двама пияни *** във влак, при положение, че най вероятно има още десет във същия вагон? май май джурналята пак се опитват да ядат 2 седмици бел хлеб от нечия трагедия. читалищна работа.

61

Един българин

преди 5 години

Управията с тез е само една - образователен ценз за изборите за парламент + редовен бой. Това показва опита. На който във Франция, Германия и Белгия са му много мили, може да си ги прибира, за да ги отглежда и цивилизова.

60

До 68

преди 5 години

Къде пък прочете, че бил дърпал и псувал р*омката? Това са си го измислили сега тия двамата да се отърват. Дори не знаят какво да измислят като обида. По първоначалната версия били надували чаалга. Дори убитият да им е казал да намалят музиката, мотив за убийство ли е?? Нормалните хора щяха да се извинят. Според мен вероятно са искали да оберат убития. Даже нямат билети.

59

Анонимен

преди 5 години

На Ихтиман може да няма и 1 продаден билет за качване и 1 за слизане там, но бързият влак ще спре да качи цветните гратисчии.

58

Анонимен

преди 5 години

Ти идваш и почваш да дърпаш и да псуваш жената, която придружавам. Без значение - съпруга, приятелка, но още повече СЕСТРА! *** ти си просиш ножа, бе! Ти ме поставяш в положение да не мога да си затворя очите и да преглътна. Какво като са клошари? Намерил си е каквото е търсил, Господ да се занимава с него. Но сега Сидеров и Дончевица да ви го съживят, свидния герой, защото те подклаждат етническата омраза.

57

До64

преди 5 години

Не знам каква ми е логиката, но след такива случаи като този съм сигурен, че си по-нисък и от тревата когато срещу тебе стоят роми и целият ти бабаитлък който демонстрираш тука се изпарява.

56

Анонимен

преди 5 години

Тези двамата, брат и сестра, и шестте (им) деца... Гади ми се. Трябваше да ги избият до крак по време на режима. Няма друг такъв "етнос", боклу.ци

55

Анонимен

преди 5 години

Образователната система, както и семейното възпитание не успя да направи от балканския дивак вежлив и възпитан човек който да се отнася с уважение към всеки независимо от етнос и социален статус. Както вървят нещата обаче ромските му братовчеди ще успеят да го научат на обноски.

54

Анонимен

преди 5 години

Каква приятна и разтоварваща история, поднесена ни за пореден път от тази медия.

53

Анонимен

преди 5 години

Не е полезно за здравето безпричинно да налиташ и да правиш забележки без основание на роми. Те имат чест и достойнство. Това може да го правиш само на българи.

52

Веско

преди 5 години

Не разбрах, тези дето се препитават от кофите и хранят 6 деца, откъде са намерили пари за билети?

51

ognyanz

преди 5 години

Може ли да им се вярва на тези двамата? Има ли свидетел, който да потвърди,че убитият е налетял да ги бие, а и да е така, не са ли го предизвикали те преди това. Сега е ясно, че те ще л'ъжат като за последно.Лошото е, че нашето правосъдие протака делата с години. А журналистите, които си правят новините от подобни случаи, след това вече губят интерес и не научаваме нищо за присъдите.

50

Анонимен

преди 5 години

И наше село не е око за око ами за две.И зъб за чене.

49

Анонимен

преди 5 години

И кво? Да ходя с брадва или с алебарда.Да се пазя от бучакчии. Щото пищовите са само за мафиоти и ченгета.

48

У Страсбург ще съдят

преди 5 години

Нямат пари, ама ще видите как ще съдят България в Страсбург. Ро*мката ще каже, че убитият е щял да я изнасили, щото много я харесал и искал да й направи 7-мо за щастие. Тя не щяла да се възпроизвежда в спалния вагон и той я е обидил, че е ял*ова ро*мка баш обида.Брат й по случайност бил там й се намесил и даже е герой. От 9 кладенеца вода ще донесат. Знаем си ги...

47

Анонимен:

преди 5 години

Докато Българският народ не вземем неща в свой ръце, никой няма да ни помогне. Ако чакаме държавата да ни защети от Ромите, НЯМА да е. Ромите са Електората на ГЕРБ, като ги подкупят с едно кИвте и бира, и да видиш партия ГРОБ, пак на власт. Трябва ни организираност, и Гражданско неподченение, срещу Ромите.

46

Анонимен

преди 5 години

Някъде пишеше "око за око и зъб за зъб" не е лош принцип. Нека който убива да бъде убит.

45

Анонимен

преди 5 години

"Седим в ресторант аз и детето и двама по 17-18 години и започват да ме обиждат"Бакърче, хайде да го обърнем на обратно. Аз отивам на "ресторант" в Столипиново. Българин съм. Какъв ми е шанса изобщо да ИЗЛЯЗА от там? Ммм? Сега става ли ти ясно от къде е това отношение към себеподобните ти? Станете ХОРА и никой няма да се занимава с вас.

44

Арсений

преди 5 години

Тоя па, *** само с ЕДНО дете и на ресторант:)))))))))))) Братле, измисли нещо по-умно, ако можеш...

43

Анонимен

преди 5 години

"да им направим на всички незавършили основно един резерват - да речем в родопите"При това положение само след 2 години Елън Мъск вместо да ходи на Марс, просто ще отскочи до Перелик. Пейзажът ще отговаря, населението - също.