Видео 21.09.2018

Стрелялият по полицай отива в психиатрията към затвора в Ловеч

21-годишният младеж, който простреля полицай в София, отзовал се на сигнал в дома му, отива в психиатричната клиника към затвора в Ловеч.

Още по темата
Това реши съдът, който не уважи доводите на защитата, че тежкия инцидент нямало да се случи, ако младежът е бил навреме настанен за лечение в психиатрична клиника.

Христо Бръзицов е получил диагноза за психично заболяване преди две години във Франция, където живее. Там той направил опит за самоубийство.

Според майка му, той е пристигнал в България за лечение, но институциите се забавили с настаняването му в клиника. Прострелял полицай, когато органите на реда отишли в дома му за да го изведат до медицинската кола.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR
 

Коментари Напиши коментар

8

Запознат

преди 7 месеца

Шизофренията не се лекува но се Поддържа ако редовно си пиеш хапчетата.Най-доброто лекарство е едно Австрийско което струва 400 лв на месец .Няма никакви странични ефекти и приемайки го ставаш напълно нормален .По нормален и от нормалните .Спокоен ,сдържан ,уравновесен ,трезво мислещ и т.н.Придобиваш качества които липсват и на много нормални .

7

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 4
Никъде не пише че е Шизофрения! Не се споменават имената на лекарствата! Шизофренията има много разновидниости! Има случаи в които медикаментите се намаляват до пълното им спиране без ниакви проблеми! В днешни времена много от психичните болести се лекуват бавно но славно на сто процента! От написаното в статията се вижда една огромна мъгла откъм всякакво елементарно познание и иобща култура за психичните заболявания!

6

Анонимен

преди 7 месеца

Но ако простреляният беше редови гражданин лудият щеше да е пуснат незабавно на свобода ЗАЩОТО е луд и милицията е "безсилна" да направи каквото и да е.
Така е в Бокостан.