Архив: Булфото

Състоянието на 34-годишния полицай, който беше прострелян по-рано през деня, е стабилно, обяви на брифинг изпълнителният директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" ЕАД проф. Асен Балтов.

Още по темата

"Има огнестрелно нараняване в областта на лицето. Състоянието за момента е стабилно, извън опасност за живота е. Бяха предприети спешни реанимационни действия, беше направен скенер по спешност, за да се види какво е състоянието му. Няма засегнати кости", обясни медикът.

По думите му това е огнестрелно нараняване, което изисква допълнително наблюдение, допълнителни хирургични интервенции и обработки, заради което пострадалият ще остане за лечение в "Пирогов".

Полицаят бе прострелян с газов пистолет, преправен на боен. Два патрула "Охранителна полиция" и екип на Трето РПУ били изпратени на адрес в кв. "Илинден" по сигнал, подаден от майката на психично болен мъж.

Когато тя отворила вратата на жилището, синът й насочил пистолет към нея. Жената успяла да се отдръпне, но той прострелял униформения в областта на главата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase