8

Запознат

преди 5 години

Шизофренията не се лекува но се Поддържа ако редовно си пиеш хапчетата.Най-доброто лекарство е едно Австрийско което струва 400 лв на месец .Няма никакви странични ефекти и приемайки го ставаш напълно нормален .По нормален и от нормалните .Спокоен ,сдържан ,уравновесен ,трезво мислещ и т.н.Придобиваш качества които липсват и на много нормални .

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Никъде не пише че е Шизофрения! Не се споменават имената на лекарствата! Шизофренията има много разновидниости! Има случаи в които медикаментите се намаляват до пълното им спиране без ниакви проблеми! В днешни времена много от психичните болести се лекуват бавно но славно на сто процента! От написаното в статията се вижда една огромна мъгла откъм всякакво елементарно познание и иобща култура за психичните заболявания!

6

Анонимен

преди 5 години

Но ако простреляният беше редови гражданин лудият щеше да е пуснат незабавно на свобода ЗАЩОТО е луд и милицията е "безсилна" да направи каквото и да е.Така е в Бокостан.

5

Анонимен

преди 5 години

настигаме ги американците

4

Анонимен

преди 5 години

Той се е лекувал във Франция и ако искате да знаете ги карат след 1-2 години да спират постепенно приема на поддържащите лекарства. И сигурно е получил рецидив, защото шизофренията е постоянна диагноза щом веднъж е диагностициран и хапчетата трябва да се пият доживот, а не след първото обостряне поддържащата терапия да е само 2 години. Все едно диабетик да си спре инсулина след 1-2 години. Като е имал пристъп и лекарите не знаят как да приберат буйстващ пациент да си хвърлят дипломите.

3

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно не вярвам на написаното в информацията! Да избереш българска психиатрия за лечение е равнозначно на самоубийство!

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1И на мен на такова ми прилича.

1

Анонимен

преди 5 години

Диагноза във Франция преди 2 години, дошъл да се лекува в България!?!?!?!Не се споменава диагнозата - мирише пак на БГ файлетон!