Снимка: архив, Булфото
fallback

Специализираната прокуратура приключи разследването за корупция срещу кмета на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, заместник-кмета Биляна Петрова и бившия кмет на общината Петко Дюлгеров. Това съобщиха от прокуратурата, предаде БТА.

Oще по темата
От понеделник е започнало предявяване на прецизираните обвинения.

От днес започва предявяване на материалите по делото на обвиняемите и защитата им. В най-кратки срокове след това Специализираната прокуратура ще внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт.

Тримата обвиняеми по делото бяха задържани на 17 април в София след получаване на 70 000 евро. Разследването продължи по-малко от 3 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 5 години

А защо не сте така бързи с тези които фалиилаха е източиха КТБ?

24

На бе, на

преди 5 години

Герб се бори с корупцията, какво още искате. Е, няма да може да се доближите до входа си с кола, но това е нищо на фона на победената корупция. А и кой друг може да се похвали с търговски център под прозореца си.

23

Айде честито

преди 5 години

На младостчани. Герберунтелското правосъдие възтържествува за пореден път, а за вас остава удоволствието да си паркирате по главите, а скоро и да се биете за тази привилегия. Демокрация от кратуни за кратуни.

fallback