25

Анонимен

преди 5 години

А защо не сте така бързи с тези които фалиилаха е източиха КТБ?

24

На бе, на

преди 5 години

Герб се бори с корупцията, какво още искате. Е, няма да може да се доближите до входа си с кола, но това е нищо на фона на победената корупция. А и кой друг може да се похвали с търговски център под прозореца си.

23

Айде честито

преди 5 години

На младостчани. Герберунтелското правосъдие възтържествува за пореден път, а за вас остава удоволствието да си паркирате по главите, а скоро и да се биете за тази привилегия. Демокрация от кратуни за кратуни.

22

Владо

преди 5 години

Чета писанията на родните капацитети. Изумен съм от сравненията с европейски градове и виждате ли как у нас глобите са минимални. Таксите за синя и зелена зона, както и глобите не се използват по предназначение. За толкова години не нзправиха и един многоетажен паркинг в центъра. Такива има дори и в Скопие. На нашите управници им дай да взимат без да дават каквото и да било. А иначе съм виждал щастливи Швейцарци, които и при 70+ процента данък не възразяват, защото за какво се харчат парите им.

21

читател

преди 5 години

Още една нещастница повярвала в социалистическата пропаганда падна в канала.Не ми е мъчно за нея. Такива трябва да бъдат изправяни пред закона.И така, по законен път България ще се очисти от социалистическата ***.

20

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 16 Това 50 000 евро на са 50 ст. да ги подхвърлят току така.Ти корупцията ли защитаваш или си против Борисов? Май е второто , а ? Признай си.

19

Анонимен

преди 5 години

Това разследване беше бързо, а онова срещу Московски се мотае.

18

Анонимен

преди 5 години

кога ще вкарате такива безкруполни алчни и нагли крадци по високите етажи на власта в затвора само си играете на раследване след това като подхвърлят на някои съдия някои кокъл тои веднага казва че поради недостатъчни доказателства корумпираното лице е невинно като малко дете Стига с този пушек ВИЖТЕ РУМЪНЦИТЕ КАКВО ПРАВЯТ

17

Armagedon

преди 5 години

Ако един предприемач направи "недопустими грешки" той ще фалира.Ако един служител направи грешки и нанесе щети на фирма,той плаща от джоба си щетите заради грешките.А когато държавен чиновник , лекар , съдия, прокурор или министър сгреши плаща бедния народ и то доста?

16

Armagedon

преди 5 години

Ако в този случай ,парите са неоспоримо доказателство,то как се е случило така,че след като Иванчева и Петкова са ги броили няма белези по пръстите им а само по дрехите лицето и дланта на Иванчева но не и по Петкова. А защо се омаловажават и действията в този случай и на строителният предприемач, след като и той е в "играта"?По това дело България ще плати доста голямо обещетение след Страсбург.Кога в България най -сетне лекари , съдии и администратори ще плащат за допуснатите от тях грешки?

15

Анонимен

преди 5 години

До "Така е":Абе какви 70 000 евро?! Няма никакви следи по ръцете им от тези пари. Подхвърлени пари в колата.

14

До Бай Хой

преди 5 години

Абе, тия американци още ли бият *** :))) тва *** нямате угодия - като не хващат - защо няма разкриваемост...като хващат - ама що точно тая?!

13

Така е

преди 5 години

Ако 70 000 евро не са доказателство , то "честната " дума на Иванчева ли е доказателство? До 12. Даващия подкуп води борба с корупцията , за това не поже да бъде под отговорност.Ама па хубаво я изпържи.Всички корумпирани заслужават точно това.

12

Анонимен

преди 5 години

И цирка продължава във второ действие

11

Armagedon

преди 5 години

Как ще се докаже престъпление при положение, че с доказателствата (парите намерени в колата) се жонглира като при измамата тука има-тука няма а в Младост все така си се строй и без кметицата Иванчева.Че е дебилство, да се твърди корупция, без да е подведен под съдебна отговорност и даващия подкупа ще е комедия а не дело. То че сме *** ,сме, *** пък чак до там да не разберем измамата , фокуса, заблудата , не сме.

10

Armagedon

преди 5 години

По това дело , ако въобще тръгне скоро, сблъсъкът ще е Държавната администрация ( в лицето на съдебната власт и мафията) срещу Общинска администрация а не между Предприемач и Кмет.

9

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Абе какво стана с " легни ти си престъпник" , а медузите и октоподите , а с лекарите от Г.Оряховица ?????

8

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Само така съд до дупка ! За убийство - 2 години ! Ковачки за над 100 млн. укрито ДДС- условно ! Тия какво си мислят , че като няма годни доказателства ще им се размине! От 10 до 30 !!!

7

Партиец

преди 5 години

Още не са в затвора фризьорките? Сега едни хубави присъди и да се свършва, че нещо много се мотат от прокуратурата. А как си ги е представяла нещата Иванчева...ще си изнудва хората, нали е кмет все пак.

6

Armagedon

преди 5 години

За да няма излагация пред света, май ще е по-добре тихомълком да ги заключите в килия за пет-шест месеца и да хвърлите ключа в Искъро, щото майтапа ще е голям ако тръгне дело.