Снимка: Булфото, архив
fallback

Пистолетът "Макаров", който бе намерен в касата на шефа на КАТ-Благоевград Данаил Стоицов, се оказа на негов приятел.

Oще по темата

"Имам го от 20 години, а разрешителното ми е до 2020 г. Оставих го там, защото пътувам често в чужбина, а наскоро обраха жилището на ловец. Задигнаха му пушките и го осъдиха", обяви  Малин Халачев - бивш служител в КАТ и приятел на Стоицов, цитиран от "24 часа".

Той посочи, че е оставил там пистолета си, за да е на сигурно място.

Намерените 5 300 лева пък той предал пак там на съхранение в касата на Стоицов. Сумата била предназначена за организиране на футболен турнир на пътни полицаи от региона.

Делото за гледане на мярката за неотклонение на Данаил Стоицов и Бойко Шарков продължава в момента в Окръжния съд в Благоевград.

Прокуратурата поиска закриване на заседанието, а адвокатите на двамата също настояха медиите да напуснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ikar

преди 5 години

Нали имаме добри адвокати, умеят да дават подходящите съвети. Няма престъпник, който е виновен. Ако задържат някого с оръжие или с пари, то те винаги са на приятел, роднина, колега и са дадени да се съхраняват. Ако е наркотик е за собствена употреба, а в един случай с намерен в багажника гранатомет, се оказа, че е за колекция, а тротил в лагажника е за лов на риба, въпреки че подобен начин на риболов е забранен. Но и нашият съд е един такъв благодушен и милозлив...

15

Хо....Хо...Хооо

преди 5 години

До 6Има такъв смях пич и той е всеки ден където има замесен БГ полицай и съд !!!Плюйте си в пазвите,да не дава Господ да очаквате нещо добро от тях!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Пари до които има и оръжие,което се оказва винаги на ,,приятел'' ,се нарича ,,организирана престъпност''.Организирана от самите си тях.Когато се появи нов дилър по улиците,първо идват полицаите,старите дилъри са си наши хора.

fallback