16

ikar

преди 5 години

Нали имаме добри адвокати, умеят да дават подходящите съвети. Няма престъпник, който е виновен. Ако задържат някого с оръжие или с пари, то те винаги са на приятел, роднина, колега и са дадени да се съхраняват. Ако е наркотик е за собствена употреба, а в един случай с намерен в багажника гранатомет, се оказа, че е за колекция, а тротил в лагажника е за лов на риба, въпреки че подобен начин на риболов е забранен. Но и нашият съд е един такъв благодушен и милозлив...

15

Хо....Хо...Хооо

преди 5 години

До 6Има такъв смях пич и той е всеки ден където има замесен БГ полицай и съд !!!Плюйте си в пазвите,да не дава Господ да очаквате нещо добро от тях!!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Пари до които има и оръжие,което се оказва винаги на ,,приятел'' ,се нарича ,,организирана престъпност''.Организирана от самите си тях.Когато се появи нов дилър по улиците,първо идват полицаите,старите дилъри са си наши хора.

13

Ключа

преди 5 години

сега и турнир ще трябва да правят... :)

12

Анонимен

преди 5 години

Къде ще е турнира по футбол? Искам да гледам тия уядени как се търкалят. Една лъжа може да бъде много забавна.

11

адвокат

преди 5 години

Сега арестувайте и приятеля, за предаване на оръжие по непозволен и опасен начин...Не става... И тенис турнис с шведки... Не става...

10

спрете им парите

преди 5 години

Тези търтей и некадърници ни правят на луди....

9

Анонимен

преди 5 години

Е щом е така, намалете му присъдата с една стотна...

8

Анонимен

преди 5 години

А един мармот завиваше шоколада в станиол...

7

И аз

преди 5 години

Значи парите са за турнир, оръжието на приятел най вероятно кола няма-защото книжката му е взета назаем от сестра му живее в чуждо жилище-на жена му може би-та в крайна сметка предлагам да открием сметка за дарения?!?!Някой с мен!?!Да помогнем на този беден честен човечец -освен това и късмет няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма такъв смях!

5

факт

преди 5 години

Тази полиция се превръща в заплаха за държавата те са се превърнали в ОПГ,и са нужни драстични реформи и съкращения иначе скоро ще се чудим,кой ще ни пази от полицията!!!

4

Благоевград

преди 5 години

Какво ли ще бъде името на Пиринска Македония когато и тя получи Автономия ? Може би Република Пиринска Македония ?

3

това е

преди 5 години

До ***.bgФейк Нюз ...

2

Казах ли ви

преди 5 години

Аз ви го казах още вчера че парите са на чистачката и че за пистолета не е и чувал. Държавата цирк, просто още едно доказателство и докато нещата продължават така никога няма да се оправим. Никога, последни в Европа по всичко.

1

истината

преди 5 години

Стига сте ни правили на луди ами разгонете и разчистете този бардак наречен полиция,народа плаща от своите данъци и издържа тези търтей.