fallback

Общ преглед

"Сготвена" ли беше Иванчева? Неудобна ли беше?, Няма ли вероятност да е "поръчана"? Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция... – това са само част от коментарите в страницата на задържаната кметица Десислава Иванчева.

Както знаете днес тя бе зрелищно арестувана пред Спортната палата, като по първоначална информация Иванчева е заловена с подкуп от €70 000, като тя е поискала доста по-голяма сума - €250 000, за да уреди разрешително за строеж.

Oще по темата

"Как мислите? Не ви ли прилича на класически филмов сценарий за компрометиране на честен политик, който има куража и доблестта да се бори заедно с екипа си срещу всички "кротки и корумпирани управляващи?" Ето днес още веднъж разбираме, че честните и почтени хора нямат място в управляващата ни шайка, наричащи себе си политици! Ако не си част от нея, ти намират бързо и лесно "цаката" – донос, куфарче в багажника и публичен арест.

Искаме категорично да заявим от името на ръководството на район "Младост", по повод днешния показен арест на кмета на район "Младост" Десислава Иванчева, че това е добре скалъпен поръчков сценарий, поради многото интереси на крупни инвеститори и олигарси, които не можаха да осъществят целите си. Ето така в държавата ни се решават проблемите с неудобните и честни хора, които защитават гражданите... Както е известно Иванчева спря десетки строежи в "Младост" и спря плановете на инвеститори за милиони", пишат от администрацията на района във Facebook профила на арестуваната кметица.

Подчинените й питат дали е случайно показното й задържане, на ключово кръстовище в центъра на София, точно един ден преди насрочена пресконференция за обявяване на битката на кемитаца с параграф 28 от новия ЗУЗСО, който позволява да се отнема статута на конкретни имоти като "озеленени площи за широко обществено ползване" и да се преотреждат за други дейности, които впоследствие да бъдат застрояване със жилищни или офисни сгради, при заобикаляне на закона.

"Питаме защо година и половина ще отстоява интересите на обществото, ще я бутат в калта по разни строежи през нощта, ще спре десетки строежи и точно днес ще мине на страната на беззаконието, с което се бори ежедневно", завършват поста си служителите на общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

Анонимен

преди 6 години

Вчера срещу две жени беше задвижена олигархия, олигархомедии, олигархотролове и олигархопартия. Ролята на разследващите може би е добросъвестна в целия пропагандно-показен водевил.Защо им е да светват като сто полицая могат да ги задържат в момента на получаване на подкупа или на разделянето му, ако е вярна тезата че е за двете.

252

Анонимен

преди 6 години

Прекрасно свършена работа е, ако полиция и прокуратура са събирали всички доказателства както тези които подкрепят обвинението, така и тези подкрепящи защитата. Недопускането на адвокат до задържан показва обвинителен уклон. Защо се бавят делата срещу гробапите? Каква беше тая смешна оставка на Добрев.

251

@

преди 6 години

До всички ***, които написаха вчера какви ли не щуротий за да защитят " невинната жена " Мислете преди да пишете.....Видяхте ли, че е изумително корумпирана госпожата. Сега се замислете дали пък на вас някой не ви е промил мозъците и затова реагирате така първично и плюете всички!!!Още веднъж поздравления на полицията и службите за прекрасно свършената работа с Гжа. Кметицата и дано това да е урок на всички корумпирани служители в общините..

fallback