253

Анонимен

преди 6 години

Вчера срещу две жени беше задвижена олигархия, олигархомедии, олигархотролове и олигархопартия. Ролята на разследващите може би е добросъвестна в целия пропагандно-показен водевил.Защо им е да светват като сто полицая могат да ги задържат в момента на получаване на подкупа или на разделянето му, ако е вярна тезата че е за двете.

252

Анонимен

преди 6 години

Прекрасно свършена работа е, ако полиция и прокуратура са събирали всички доказателства както тези които подкрепят обвинението, така и тези подкрепящи защитата. Недопускането на адвокат до задържан показва обвинителен уклон. Защо се бавят делата срещу гробапите? Каква беше тая смешна оставка на Добрев.

251

@

преди 6 години

До всички ***, които написаха вчера какви ли не щуротий за да защитят " невинната жена " Мислете преди да пишете.....Видяхте ли, че е изумително корумпирана госпожата. Сега се замислете дали пък на вас някой не ви е промил мозъците и затова реагирате така първично и плюете всички!!!Още веднъж поздравления на полицията и службите за прекрасно свършената работа с Гжа. Кметицата и дано това да е урок на всички корумпирани служители в общините..

250

да

преди 6 години

само й забележете физиономията по време на ареста - не е изненадана от случващото се като невинен човек, а е бясна, че смятайки се за недосегаема са я хванали

249

да

преди 6 години

"всеки може да ти остави в колата сак с пари " :))))))не думай..ми в моята що няма :)))))))не било проблем видиш ли, че върши престъпление, а че хванали нея милата..а само по защитниците и можете да разберете колко народ е щял да се облажи от тия пари,но..не и тоя път !!!!

248

111111

преди 6 години

До Анонимен258Че е сготвена, и на слепите стана ясно! От 25 кмета, само тя ли е взела подкуп (ако изобщо го е взела)??? И на най-забутаните общини кметовете преядоха с безгранична власт и пари, сега един и общинската болница е обявил за продан... Ама нищо не му се случва, нали!?

247

Анонимен

преди 6 години

Едно момче в системата на горите, честно момче му пратиха Ахчиева, която обясни че са отрязани 10!!!!!!!!! бора ама не от кого и го уволниха. Много са важни десет бора а 8 милиона декара гора нямат никакво значение.

246

Анонимен

преди 6 години

Поредния кьорфишек. Вместо да се обърне сериозно внимание на поредните вдигания на цената на водата и тока. Ни разсейват с еднодневки. От 15 години живеем с проблемите на Младост, Центъра, Манастирски ливади и Витоша. В София има още много квартали, на които никой не обръща внимание, а проблемите са им много по-сериозни?????

245

Pilot

преди 6 години

Когато се разрешава на корумпираните да си създават и назначават разследващи служби , така става ! Какво стана със случая Брендо , кеде е той сега , кой отвлече сина му, как така му го върнаха, как го пуснаха и изчезна ? Случая с кметицата е сътворен от същите хора !!!!Без думи съм Т.иквата се изложи много. Дано това му е краят!!! Аз лично никога няма да гласувам за Гроб !!!

244

gogo

преди 6 години

Абсолютен водевил сътвори властта с новообразуваната комисия за борба с корупцията. Оглавена от прокурора, който покри случая "Мишо Бирата", комисията удари по единствения районен кмет в София, който не е подчинен на ГЕРБ.Останалите 23 са или гербери (19) или коалиционери на ГЕРБ (4). Герберка е и Фандъкова - знамето на ГЕРБ в местната власт.Единствено в Младост кметицата не е герберка, след като народът се вдигна на бунт и изгони старата герберка, заради презастрояването на градинки и площад

243

Факт

преди 6 години

Честните хора могат да бъдат само роби в държавата на мафията и този арест го доказа за пореден път.

242

Анонимен

преди 6 години

СГОТВЕНА БИЛА ЖЕНАТА, А *** В АНТУБИЛЯ, КОЙ ГИ СЛОЖИ- БРАВО НА ПОЛИЦИЯТА- И ЗА НОВИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ ХИЧ НИКОЙ НЕ ИМ ВЕРВА- ВСИЧКИ ПОМНИМ БОРЦИТЕ ВИ, ИЗБЕГАХА АМА НЕ НА ИЗТОК А ДО ЕДИН НА ЗАПАД, ПОМНИМ И ЕДНО ДЖУРНАЛЕ ДЕТУ ИЗЕДИ КОФА ФИКАЛИИ ЗА ДА СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ, СВАЛЕТО ГИ ТИЯ ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕМ ББ ЗАЩОТО КАКВОТО Е КАЗАЛ ГО Е НАПРАВИЛ А ВИЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИТЕ ЗА КОПЕЙКИТЕ.

241

@

преди 6 години

Май тук са писали много ***!!! Браво на полицията и службите. Такива хора, трябва да ги заключват за да са пример за всички останали корумпирани държавни служители . За жалост те са много в Софийските общини.

240

Анонимен

преди 6 години

Бедния вземал а богатия не вземал - дрън дрън. Богатия не взема, той направо на едро граби, за него мащабите на корупцията са други. Из ЧЕЗ ни *** гърбав!

239

Анонимен

преди 6 години

Как подкупът е един, пък са арестувани трима? Да речем че е виновен един, а другите двама защо не ги пускат? Досега винаги за един подкуп се арестува един човек. Много специален тоя случай, обединил политици от три партии да плюят по жената.

238

Вредители

преди 6 години

Треа са ловят плъхове в капана .Не може всички да са корумпирани .Затова тре са ловят и мишките .

237

Анонимен

преди 6 години

"Всеки може да ти сложи в колата сак с пари и да те причака на пътя с полиция"...........Тея у ред ли са? Защо точно пари ще слагат, че и цял сак? Могат да сложат други доста по - евтини и ефективни нещица. Тая си е за затвора. Като повечето гербери и всички общински служители и изборни длъжности. Когато и да ги удариш, все няма да сбъркаш. Винаги има за какво.

236

Анонимен

преди 6 години

Политрейд кънстръкшън на Петър Христов е работила по договори с държавата и общините за над 50 млн. лв. в последните 5 г. Всички знаете кво се случи с този човек ...

235

П.Петров

преди 6 години

До опа 1512010-та Цветанов чете СРС-та в парламента и обвини двама лекари от Горна Оряховица в убийство на бебе, след 3 години досъдебното производство ги оневини, а Цвъцко им се изсвини.Та вече има прецедент и за това.

234

Замислете се

преди 6 години

Хора по добре е така .В тая държава ако искат някой да го смажат му пускат журналистите с критичните коментари,понеже не успяха напънаха и мвр и готово обвинение съд това онова и тя е вън от играта, но жива .Иначе ако беше докарала нещата докрай мислите ли че щеше да оцелее...Смо за хората от Младост ми е малко жал.