Снимка: Булфото, архив
fallback

Двамата младежи от ромски произход ,задържани за жестоко убийство на клошар в Айтос, остават в ареста, реши Бургаският окръжен съд на свое заседание, на което бе гледана мярката им за неотклонение.

Oще по темата
Както Dnes.bg съобщи, преди няколко дни в изоставена постройка в Айтос бе открито тялото на 70-годишния Асен Пуров. Полицията установи, че той е убит по особено жесток начин и са му нанесени 32 удара с нож.

Обвинени за убийството са 16-годишният Ясен Стойчев и 20-годишният Желязко Данчев. В съда днес прокуратурата ги описа като хора, които нямат развита ценностна система и уважение към човешкия живот.

Стойчев ще бъде съден като непълнолетен и ако съдът го признае за виновен, неговото наказание ще бъде редуцирано. Грози го затвор от 5 до 12 години. 20-годишният Данчев пък може да получи присъда до 20 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

БХК-то,оле

преди 6 години

Мне,те са невинни ,клош ги е провокирали вината е негова.Нарушил им е изконното право да правят каквото си искат.

8

Харабейшио

преди 6 години

А от колко заклани човека нагоре присъдата е доживотен затвор?

7

Избягал

преди 6 години

В САЩ 16 годишният ще го съдят като пълнолетен. Тук в St. Louis имаше случай преди години 13 годишен беше осъден като възрастен . Щом може да убива трябват да носи отговорност. Но .... това е при "простите кравари".

fallback